ULYKKE: Bruce Jenner var lørdag involvert i en tragisk bilulykke i Malibu, Los Angeles. Foto: Stella Pictures
ULYKKE: Bruce Jenner var lørdag involvert i en tragisk bilulykke i Malibu, Los Angeles. Foto: Stella PicturesVis mer

Bruce Jenner kan få mer enn seks år i fengsel

Bruce Jenner kan være ansvarlig for trafikkulykken som drepte én person.

SEOGHØR.NO: Den tidligere olympiske mesteren Bruce Jenner (65) var involvert i en kjedekollisjon i Mallibu lørdag. En person døde og fem ble skadet, skal politiet i Los Angeles ha sagt til New York Times.

KVINNE: Bruce Jenner er stefaren til de berømte Kardashian-døtrene. Her med ekskona Kris Jenner.  Foto: All Over Press
KVINNE: Bruce Jenner er stefaren til de berømte Kardashian-døtrene. Her med ekskona Kris Jenner. Foto: All Over Press Vis mer

Bruce ble ikke skadet, men kan være ansvarlig for ulykken skal man tro Hollywoodlife.com

- Jenner kan ende opp med å måtte forsvare seg i retten, og kan stå ovenfor mer enn seks år i fengsel. Han har innrømmet å ha kjørt bilen som kjørte inn i en annen bil som igjen skal ha forårsaket at en person døde og at flere ble skadet. For bildrap er straffen seks år, skal en advokat ha sagt til nettsiden.

Også TMZ skriver at flere øyenvitner sier ulykken ble forårsaket av at Jenner kjørte inn i bilen foran seg.

«Keeping Up With The Karashians»-stjernen skal ha sagt til politiet at han ikke var påvirket av alkohol. Samme nettsted skriver også at det var fire biler involvert, at åtte personer ble skadet og av de skal det ha vært fem barn.

Etter ulykken skal Bruce ha løpt rundt og forsøkt å hjelpe til.

Blir kvinne

I lang svirret kjønnsskifteryktene rundt reality-stjernen og OL-vinneren Bruce Jenner.

I STORM: Bruce Jenner har vært på alles lepper etter People bekreftet at han skal skifte kjønn til kvinne. Foto: Stella Pictures
I STORM: Bruce Jenner har vært på alles lepper etter People bekreftet at han skal skifte kjønn til kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer

I slutten av januar bekreftet bladet People at ryktene stemmer, og at 65-åringen er i ferd med å starte en tilværelse som kvinne.

- Bruce er i ferd med å bli en kvinne. Han er endelig lykkelig, og familien hans aksepterer det han gjør. Han er på et så flott sted i livet. Det er grunnen til at tidspunktet er perfekt til å gjøre noe slikt nå, sier en kilde nær familien hans til People.

Ifølge en annen innsidekilde dokumenterer Bruce reisen sin på film, og planen er at opptakene skal bli en dokumentarserie som vil vises på TV senere i år. Det er til og med diskutert om serien skal få navnet «Trans-Jenner».

LES OGSÅ: Fjerner bilder av seg selv som mann

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.