- Bruce Jenner er i ferd med å bli kvinne

People bekrefter at reality-stjernen Bruce Jenner faktisk er i ferd med å skifte kjønn - og vil vise det på TV.

SEOGHØR.NO: I lang tid har rykter om kjønnsskifte svirret rundt reality-stjernen og OL-vinneren Bruce Jenner (65).

Nå bekrefter People at ryktene stemmer, og at 65-åringen er i ferd med å starte en tilværelse som kvinne.

- Bruce er i ferd med å bli en kvinne. Han er endelig lykkelig, og familien hans aksepterer det han gjør. Han er på et så flott sted i livet. Det er grunnen til at tidspunktet er perfekt til å gjøre noe slikt nå, sier en kilde nær familien hans til People.

Ifølge en annen innsidekilde dokumenterer Bruce reisen sin på film, og planen er at opptakene skal bli en dokumentarserie som vil vises på TV senere i år.

Saken fortsetter under bildet.

FÅR STØTTE: Ifølge People er Bruce Jenners familie, inkludert datteren Kylie (t.v) og stedatteren Kim Kardashian West, aller mest opptatt av at faren skla være lykkelig. Her er de tre sammen i Malibu høsten 2014.  Foto: Stella Pictures
FÅR STØTTE: Ifølge People er Bruce Jenners familie, inkludert datteren Kylie (t.v) og stedatteren Kim Kardashian West, aller mest opptatt av at faren skla være lykkelig. Her er de tre sammen i Malibu høsten 2014. Foto: Stella Pictures Vis mer

Vil skifte kjønn på TV

Ifølge TMZ vil serien om Bruce sitt nye liv, få premiere på kanalen E! i enten mai eller juni.

Nettstedet skriver at mye av serien vil omhandle Bruce sine møter med ulike leger, der de diskuterer inngrep og målsettinger. Psykologiske implikasjoner av forvandlingen vil også bli tatt opp i TV-serien.

SKILTES SOM VENNER: Det var etter bruddet med Kris Jenner høsten 2014, at Bruce Jenner virkelig begynte å endre seg. Her er paret avbildet i 2010. Foto: Stella Pictures
SKILTES SOM VENNER: Det var etter bruddet med Kris Jenner høsten 2014, at Bruce Jenner virkelig begynte å endre seg. Her er paret avbildet i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Den vil gå på lufta når han er klar for å være åpen om overgangen sin. Men han ter seg mer og mer selvsikkert og virker veldig lykkelig, sier Peoples andre innsidekilde. 

Tidligere denne uken gikk stedatteren Kim Kardashian (34) langt i å hinte om at Bruce er i ferd med å skifte kjønn, da hun ble intervjuet av Entertainment Tonight.

- Jeg synes Bruce skal fortelle sin historie på sin måte. Jeg tror at alle går gjennom ting her i livet, og det Bruce går gjennom nå for tiden, kommer han sikkert til å snakke om når tiden er inne, fortalte Kim da.

Bruce Jenner, som på 1970-tallet var i verdenstoppen i tikamp, ble høsten 2014 enslig etter at Kris Jenner (59) søkte om skilsmisse fra ham.

Bruce Jenner og talspersonene hans har foreløpig ikke besvart Peoples flerfoldige forespørsler om en kommentar til saken.

LES OGSÅ: Derfor smiler hun nesten aldri på bilder