SAMARBEID OPP I RØYK: De to veteranene spilte sammen i de to "The Expendables"-filmene, som Stallone selv har skrevet og regissert. Willis er ikke velkommen tilbake i den tredje filmen i serien.
SAMARBEID OPP I RØYK: De to veteranene spilte sammen i de to "The Expendables"-filmene, som Stallone selv har skrevet og regissert. Willis er ikke velkommen tilbake i den tredje filmen i serien.Vis mer

- Bruce er grådig og lat

Sylvester Stallone langer ut mot action-kollegaen Bruce Willis.

SEOGHØR.NO: Action-veteranene Sylvester Stallone (67) og Bruce Willis (58) er vant til at det smeller rundt dem på filmsett.  

Nå er de også i full krig i virkeligheten."Rocky"-legenden stempler nemlig "Die Hard"-tøffingen som en lat og grisk taper, etter å ha sparket ham fra den tredje filmen i "The Expendables"-serien.
 
Willis spilte i de to tidligere filmene rollen som CIA-agenten Mr. Church.
 
Nå blir han erstattet av en annen skuespillerlegende.
 
– Willis er ute – og Harrison Ford er med! Gode nyheter, dette har vi ventet i flere år på å få til, twitrer Stallone, før han følger opp med nok et sleivspark – som tyder på en solid pengekrangel mellom de to gigantene.
 
– Grådig og lat – en garantert oppskrift på en taper, la Stallone til få øyeblikk senere.Bruce Willis har foreløpig ikke kommentert uttalelsene.
 
LES OGSÅ: Plastikkirurgi fikk meg til å se ut som et ekorn