SNAKKET UT OM SKANDALEN: DeMario Jackson tok til tårene da han snakket om anklagene mot ham som har oppstått etter at han angivelig skal ha forgrepet seg på deltakeren Corinne Olympios under innspillingen av reality-serien «Bachelor in Paradise». Foto: Skjermdump fra Youtube
SNAKKET UT OM SKANDALEN: DeMario Jackson tok til tårene da han snakket om anklagene mot ham som har oppstått etter at han angivelig skal ha forgrepet seg på deltakeren Corinne Olympios under innspillingen av reality-serien «Bachelor in Paradise». Foto: Skjermdump fra Youtube Vis mer

DeMario Jackson og Corinne Olympios:

Brøt ut i tårer etter «Ungkaren»-skandalen

- De ville ha en sint, svart fyr og en liten, uskyldig hvit jente. Men sånn var det ikke.

Publisert

(Seoghør.no): Ungkaren-serien er langt ifra ferdig med skandalen mellom Corinne Olympios og DeMario Jackson.

I en av ukens epsioder av den mye omtalte serien, snakket DeMario ut om skandalen som blant annet kostet ham jobben.

Under samtalen med programleder Chris Harrison, brøt han ut i tårer da han snakket om anklagene om at han skal ha seksuelt forgrepet seg på deltakeren Corinne under innspillingen.

Han kaller anklagene «alle menns mareritt», ifølge New York Daily News, men det var først da han snakket om familiens reaksjoner at han brøt sammen.

- Det er tøft. Det er vanskelig. Jeg elsker moren min mer enn noe annet i verden. Å se henne gråte hver dag var hardt, sier han i intervjuet.

- Jeg er hennes alt, vi er bestevenner. Jeg måtte få henne til å deaktivere sosiale medier fordi hun gikk til krig for å forsvare meg.

Saken fortsetter nedenfor.

Føler seg urettferdig behandlet

DeMario returnerte ikke til innspillingen etter skandalen, og intervjuet med programlederen er et av hans få muligheter til å fortelle sin side av saken.

- Jeg vet at jeg ikke er det monsteret de prøver å fremstille meg som på TV, sier han.

Han har tidligere hevdet at hans hudfarge spilte en stor rolle i anklagene, og sier i intervjuet at han føler seg urettferdig behandlet.

- De ville ha en sint, svart fyr og en liten, uskyldig hvit jente. Men sånn var det ikke.

Corinne har på sin side også stilt opp på intervju som etter planen går på amerikansk TV 29. august.

Viste scenene på TV

Hele sesongen stod i fare, men etter å ha undersøkt anklagene mot Jackson, konkluderte produsentene med at det ikke hadde skjedd noen overtramp. Dermed kunne innspillingen fullføres.

Kanalen ABC har ikke skydd unna skandalen som oppstod på settet i sommer.

Allerede i første episode får seerne se hvordan Jackson og Olympios finner tonen, nærmest umiddelbart, når de møtes i baren den aller første kvelden, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

VISER FLØRTEN PÅ TV: Forrige mandag hadde den nye sesongen av «Bachelor in Paradise» premiere i USA. Der får seerne et innblikk i flørten mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios, som førte til at innspillingen ble midlertidig stanset. Foto: ABC
VISER FLØRTEN PÅ TV: Forrige mandag hadde den nye sesongen av «Bachelor in Paradise» premiere i USA. Der får seerne et innblikk i flørten mellom DeMario Jackson og Corinne Olympios, som førte til at innspillingen ble midlertidig stanset. Foto: ABC Vis mer

- Corinne og jeg, det er ekstremt naturlig. Jeg kan føle det, sier DeMario Jackson i episoden.

Kjemien er så god mellom dem at de andre reality-deltakerne får det med seg, og ifølge People spøker Raven Gates om at de kanskje «skulle forlove seg». I 16.30-tiden hopper Olympios i bassenget med klærne på, mens hun drar med seg Jackson.

- Det ser ut som om de nyter hverandres selskap, det ser ut som om de «klikker», hvis det er ordet vi unge bruker for tiden. Corinne og DeMario sitter allerede sammen ved hofta, sier deltaker Alex Woytkiw lattermildt i episoden, mens han observerer de to i bassenget.

STILLE: Corinne Olympios har holdt seg taus om episoden som viser de mye omtalte scenene. Om få dager sendes imidlertid intervjuet der hun forteller sin side av saken. Foto: NTB Scanpix
STILLE: Corinne Olympios har holdt seg taus om episoden som viser de mye omtalte scenene. Om få dager sendes imidlertid intervjuet der hun forteller sin side av saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utnytter skandalen

«Bachelor in Paradise» er tidligere blitt anklaget for å utnytte skandalen til å promotere reality-serien, og CNN mener at også sesongpremieren tilsynelatende prøver å utnytte kontroversen.

Den første episoden kaster nemlig lite lys over hva som virkelig skjedde mellom DeMario og Olympios denne kvelden, og CNN mener at seerne sannsynligvis vil føle seg lurt - samtidig som verken de to deltakerne eller produksjonen blir renvasket.

I et intervju med The Hollywood Reporter, sa Robert Mills i ABC at programleder Chris Harrison snakker med deltakerne om programmets nye regler og temaet samtykke i del to av sesongpremieren.

- Jeg tror man vil føle at vi har fortalt hele historien om det som skjedde i løpet av de to premieredagene, hvorfor produksjonen ble stoppet, og hva som skjedde da alle kom tilbake. Jeg er ganske sikker på at dette vil besvare alle spørsmål folk har, sa Mills til The Hollywood Reporter.

LES OGSÅ: «Ungkaren»-deltaker har fått sparken etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer