Jackie Hoffman fra «Feud»:

Brøt ut i sinne da Emmyen glapp

TV-stjernen prøvde ikke å skjule sin skuffelse. Nå går klippet verden rundt.

BANNET: Jackie Hoffman holdt ikke tilbake følelsene sine, da hun ikke vant en Emmy-pris natt til mandag. Foto: CBS/Twitter
BANNET: Jackie Hoffman holdt ikke tilbake følelsene sine, da hun ikke vant en Emmy-pris natt til mandag. Foto: CBS/Twitter Vis mer

(Seoghør.no): TV-serien «Big Little Lies» ble en av kveldens store vinnere med seks priser, da årets Emmy-utdeling ble arrangert i Los Angeles.

Men en som måtte gå skuffet hjem, var skuespilleren Jackie Hoffman (56) fra TV-serien «Feud».

amerikanske prisutdelinger er det vanlig at de tapende nominerte skjuler sine følelser bak et stivt smil etter at vinneren blir avslørt.

Men Jackie gjorde ikke noe forsøk på å skjule sin skuffelse, da prisen for beste kvinnelige birolle i en miniserie eller film gikk til Laura Dern (50) fra «Big Little Lies», istedenfor henne.

Fyret løs på Twitter

I et klipp som nå sprer seg på sosiale medier, roper Jackie tydelig «damn it» flere ganger ifølge People.

Senere skal hun også ha kommet med flere krasse meldinger om Laura Dern på Twitter.

«Laura Dern har berømte foreldre. Tilgi meg for å være fra virkelige folk» står det blant annet i en av meldingene (Lauras foreldre er skuespillerne Diane Ladd og Bruce Dern, journ. anm).

Men ifølge ukebladet skal Jackie senere ha forsikret at hun kun mente utbruddet og de påfølgende meldingene som en spøk.

SPENT: Jackie Hoffman på vei inn til årets Emmy-utdeling. Foto: NTB Scanpix
SPENT: Jackie Hoffman på vei inn til årets Emmy-utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jackies utbrudd var ikke det eneste som vakte oppmerksomhet under årets Emmy-utdeling.

Spicer overrasket

Sean Spicer, som tidligere i år var ansatt som Donald Trumps pressesekretær, fikk publikum til å le da han overraskende dukket opp på scenen.

SJOKKERTE SEERNE: Sean Spicer, tidligere ansatt som Trumps pressesekretær, dukket plutselig opp på scenen under utdelingen av Emmy-prisene natt til mandag. Video; NTB Scanpix. Foto: Buckner/ Variety/ REX/Shutterstock/ NTB Scanpix. Vis mer

Han kom rett og slett rullende ut på scenen, på noe som kunne minne om podiet vi normalt sett så han bak før han tidligere i år gikk av. Publikum måpte mens Spicer gradvis entret scenen, og de ble heller ikke skuffet da de hørte hva han hadde å si. Det skriver Variety.

- Dette er det største publikumet som noen gang har sett Emmy-utdelingen, både i person og rundt om i verden.

Spøken var et spark mot såkalte «alternative fakta», et begrep som pressesekretær Kellyanne Conway fant opp etter innsettelsen av Donald Trump.

POPULÆR: Jackie i TV-serien «Feud». Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Jackie i TV-serien «Feud». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Glitrende kjoler

På den røde løperen var det 13 år gamle Millie Bobby Brown som stjal showet.

Den unge «Stranger Things»-skuespilleren satte mange av sine eldre skuespillerkolleger i sin elegante Calvin Klein-kjole.

Strålte gjorde også «Modern Familiy»-stjernen Ariel Winter (19) i en svært utringet kjole.

- Jeg pleier ofte å kjøre kløft, ikke legger. Jeg så etter noe utenom det vanlige, og forelsket meg i denne vakre kjolen, sa hun til People på den røde løperen.

KLASSISKE: Jane Fonda, Sofia Vergara og Jessica Biel var blant «de eldre» stjernene som dukket opp. Det stoppet likevel ikke glamfaktoren, og flere store medier mener det var de som vant kjolekrigen natt til mandag. Foto: NTB scanpix. Video: NTB Scnapix/ Splash DV. Vis mer

LES OGSÅ: Se alle Emmy-vinnerne her