Helene Olafsen:

Brøt tausheten om forholdet med puppespøk

Forholdet mellom Helene Olafsen og Jørgen Nilsen ble dratt opp i «Senkveld».

DRO OPP AVSLØRING: Helene Olafsens kjærestenyhet ble tema i gårsdagens «Senkveld», der hun er programleder sammen med Stian Blipp. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
DRO OPP AVSLØRING: Helene Olafsens kjærestenyhet ble tema i gårsdagens «Senkveld», der hun er programleder sammen med Stian Blipp. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix Vis mer

Det var tidligere denne uken at den ferske «Senkveld»-programlederen Helene Olafsen (28) kunne bekrefte overfor Se og Hør at hun har gjort ende på singeltilværelsen.

Olafsen har funnet kjærligheten med proffdanseren Jørgen Nilsen, mannen hun gikk helt til topps sammen med i fjorårets utgave av «Skal vi danse».

- Jeg kan bekrefte at det som står i saken stemmer, men har ikke lyst til å kommentere noe utover det, fortalte 28-åringen til Se og Hør.

Puppespøk

Kjæresteavsløringen var derimot et tema da Olafsen åpnet gårsdagens «Senkveld»-program sammen med tv-makker Stian Blipp (28).

Før duoen presenterer kveldens gjester, blir uken oppsummert av sistnevnte, som sier følgende:

- Ja, det har jo vært en veldig fin uke, blant annet har du fått deg kjæreste, Helene. Er det ikke litt hyggelig å ha et bilde fra da han ble forelsket i deg?

INTIMT: Stian Blipp dro like greit opp dette bildet under «Senkveld» fredag. Foto: Skjermdump fra TV 2
INTIMT: Stian Blipp dro like greit opp dette bildet under «Senkveld» fredag. Foto: Skjermdump fra TV 2 Vis mer

- Jeg vet ikke, har vi det, «spør» Olafsen.

Bildet Blipp henviser til, som blir tatt opp på skjermen, er en noe komisk forevigelse fra en av fjorårets «Skal vi danse»-sendinger - der ansiktet til Nilsen er trykket godt opp i kjærestens brystparti.

- Veldig hyggelig

- Det var her han tenkte: «Ja, hun der er kjempegrei, hun liker jeg godt», spøker Blipp, for Olafsen legger til:

- Nå jobber jeg med en glad, energisk bergenser, og kommer hjem til en glad, energisk bergenser. Det er jo veldig hyggelig.

VANT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen gikk helt til topps i fjorårets «Skal vi danse». I ettertid har de blitt mer enn bare venner. Foto: TV 2
VANT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen gikk helt til topps i fjorårets «Skal vi danse». I ettertid har de blitt mer enn bare venner. Foto: TV 2 Vis mer

- Det blir faktisk ikke bedre enn det, tilføyer Blipp.

Olafsen og Nilsen utviklet et nært vennskap under «Skal vi danse», noe de flere ganger ga uttrykk for gjennom konkurransen. Siden den gang har de begge gått fra å være i hvert sitt forhold, til å bli single, og nå har de altså tatt steget videre fra vennskap til kjærester.

Det var to måneder etter seieren at Nilsen kunne bekrefte overfor Se og Hør at han hadde blitt singel.

Helene bekreftet på sin side til TV 2 i mai at det var slutt mellom henne og kjæresten gjennom seks år, Johan Salveson.

- Vi skilles som gode venner som ønsker hverandre alt godt, og utover dette har jeg ingen flere kommentarer, sa hun til kanalen.

Godt i gang

Mens Jørgen denne sesongen er dansepartner med den tidligere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs, ledet Olafsen sin første sending av «Senkveld» sammen med Blipp forrige fredag.

Saken fortsetter under:

HURRA: Helene Olafsen og dansepartner Jørgen Nilsen forteller om gleden etter å ha vunnet «Skal vi danse»-finalen på TV 2. Video: Sølve Hindhamar Vis mer

Den ferske programlederduoen loste publikum og gjester gjennom en innholdsrik sending, der blant andre statsminister Erna Solberg var gjest.

Etter innspillingen var det ingen tvil om at det ble fest, det kunne den fornøyde og slitne duoen fortelle til Se og Hør.

- Stian har ikke spist i dag. Jeg ser på ham at han er sliten, flirte Olafsen.

- Skal du rett på fest uten mat først?

- Altså, det blir jo sikkert noen øl uansett, så får vi se hvordan det går, sa Blipp.

LES OGSÅ: Fryktet for bestevennens liv