Brøt seg inn på Keiras soverom

Hollywood-stjernen fikk uvelkomne nattegjester på besøk.

INNBRUDD PÅ SOVEROMMET: Keira Knightley er redd for å dra tilbake til leiligheten sin etter at den ble utsatt for innbrudd. Her er hun i en scene fra sin nye film «The Last Night» Foto: Filmweb
INNBRUDD PÅ SOVEROMMET: Keira Knightley er redd for å dra tilbake til leiligheten sin etter at den ble utsatt for innbrudd. Her er hun i en scene fra sin nye film «The Last Night» Foto: Filmweb Vis mer
SEHER.NO: Bare tilfeldigheter gjorde at «Pride and Prejudice»-skuepilleren Keira Knightley (25) ikke ble overrumplet av frekke tyver, da et foreløpig ukjent antall gjerningsmenn tirsdag 26. oktober brøt seg inn i hennes leilighet i London.

De frekke tyvene så snitt til å bryte seg inn i leiligheten filmstjernen deler med sin bror, etter at de først hadde kommet seg inn i bygården gjennom en ulåst dør.

Ifølge The Sun skal gjerningsmennene ha stukket av gårde med to bærbare datamaskiner, og politiet frykter at de vil prøve å selge inneholdet som er lagret på dem. Deler av materialet blir beskrevet som «følsomt».

To andre leiligheter i samme område skal ha blitt utsatt for samme type innbrudd i forrige uke. Politiet tror tyvene kan ha brukt så mye som en time i Keiras lelighet.

Keira - som var i Italia for å promotere sin nye film «The Last Night» - da hun fikk melding om innbruddet - har nå dratt på ferie, fordi hun ikke vil tilbake til hjemmet sitt.

- Tanken på at noen har gått igjennom sakene hennes gjør henne livredd, sier en talsmann for London-politiet til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stilles ut naken på museum