SNIKBILDER: Paparazziene klarte å ta et bilde av høygravide Angelina Jolie som klemte sin Brad Pitt på altanen i Frankrike. Paparazzies metoder er på kanten... Foto: Stella Pictures
SNIKBILDER: Paparazziene klarte å ta et bilde av høygravide Angelina Jolie som klemte sin Brad Pitt på altanen i Frankrike. Paparazzies metoder er på kanten... Foto: Stella PicturesVis mer

Brøt seg inn hos Brangelina

Paparazziene kledde seg ut som vingårdsbønder.

NICE (SEHER.NO:) Det er ikke bare på sykehuset de nybakte foreldrene ikke får være i fred.

Brad Pitt (44) og Angelina Jolies (33) familieforøkelse har som kjent skapt stort oppstyr i mediene de siste dagene, og fotografer og journalister samler seg opp i hopetall i håp om å få et glimt av verdens mest fotograferte par.

Nå har Seher.no blitt kjent med at superstjernene slet med sikkerheten også i sitt eget hus i Frankrike.

"Brangelina" forble i Frankrike da filmfestivalen i Cannes var over, og leide seg en luksuriøs vingård utenfor Nice, i byen Var like ved jetsett-paradiset St. Tropez.

- Dette gjorde de for å få litt mer fred for mediene, forteller en pålitelig kilde ved sykehuset Fondation Lenval, der Angelina fødte tvillingene sine, til Seher.no.

Hun forteller at vingården tidlig ble omringet av paparazzier, og at metodene for å sikre seg noen få bilder var helt på kanten.

- Fotografene kledde seg ut som vingårdsbønder for å få innpass på gården, avslører hun.

Paret hadde i utgangspunktet leid gården for å bo der i lengre tid, men de vil nå løses ut fra kontrakten på grunn av denne episoden.

- De synes ikke sikkerheten er god nok når slikt kan skje, legger kilden til.

Hun er selv kjent med saken fordi hun kjenner eieren av vingården, men hun har selv ikke møtt "Mr. and Mrs. Smith"-stjernene på sykehuset.

- Det er det nesten ingen som har gjort, tvillingene ligger også inne hos dem mesteparten av tiden.

Og:

- Men etter hva jeg har hørt av folk som har møtt dem, er de etter alt og dømme svært trivelige mennesker, avslutter hun.

LES OGSÅ: Leker katt og mus med pressen.