Brøt sammen under innspilling

- Det var virkelig, virkelig trist...

DE SISTE SCENENE: Daniel Radcliffe og Emma Watson har den siste tiden spilt inn de aller siste scenene i Harry Potter-serien av filmer. Foto: All Over Press
DE SISTE SCENENE: Daniel Radcliffe og Emma Watson har den siste tiden spilt inn de aller siste scenene i Harry Potter-serien av filmer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Forrige uke ble de aller siste scenene til den aller siste Harry Potter-filmen «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II» spilt inn.

Men det var ikke akkurat noen «endelig ferdig»-følelse som satt igjen hos skuespillere og produsenter etter at innspillingen var ferdig.

Hele teamet har jobbet sammen i mange år, og Daniel Radcliffe (20), som spiller rollen som Harry Potter, var bare elleve år gammel da den første filmen kom ut.

- Alle var helt sønderknuste. Det var virkelig, virkelig trist. Vi gråt veldig mye. Det er en veldig merkelig følelse, sier Radcliffe selv ifølge AP om følelsen av å være ferdig.

Den første av de to gjenstående filmende har premiere senere i år, mens den siste filmen kommer på norske kinolerreter i 2011.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg er dårligere enn de andre