PRISET: Penelope Cruz, Mickey Rourke, Kate Winslet og Terry Gilliam på britenes store filmprisutdeling BAFTA.  Foto: All Over Press
PRISET: Penelope Cruz, Mickey Rourke, Kate Winslet og Terry Gilliam på britenes store filmprisutdeling BAFTA. Foto: All Over Press Vis mer

Brøt sammen to ganger

Penelope Cruz jobbet seg i senk.

Publisert
SEHER.NO: Penelope Cruz nyter suksess med filmen "Vicky Cristina Barcelona". På britenes store filmprisutdeling Bafta ble hun nylig kåret til vinneren av kategorien "Beste kvinnelige birolle".

Men heller ikke en filmstjernes liv er fullt av glansdager. Penelope avslører nå at hun har hatt to sammenbrudd iløpet av karrieren.

Første gang hun møtte veggen var hun bare 17 år.

- Jeg har jobbet så hardt tidligere at jeg er blitt helt utslitt, men nå føles livet mitt langt mer balansert. Før så var jobben hele livet mitt, men nå sørger jeg for litt egentid.

34-åringen har lært hva prioriteringer kan bety.

- Det var tungt å innse at noen ganger er det mye sunnere å takke nei til en rolle du vil ha.

Den spanske skuespilleren hadde sitt andre psykiske sammenbrudd i 2002, etter maratonjobbing med filmene 'Woman on top',  'All The Pretty Horses', 'Captain Corelli's Mandolin' og 'Blow'.

Nå takker hun kun ja til filmer som hun føler er en utfording for skuespillertalentet hennes, skriver Femalefirst.co.uk.

I den nyeste Woody Allen-filmen spiller hun dampende hete scener med Scarlett Johanson

LES OGSÅ: Se kyssescenen fra Allen-filmen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer