Brøt sammen på TV

Åtte barn på en gang ble for mye for Playboy-Kendra.

VILLE RØMME: Kendra Wilkinson skal ha brutt fullstendig sammen da hun fikk ansvaret for åtte barn i TV-programmet «Celebrity Wife Swap». Her er hun i en scene fra sitt eget TV-program «Kendra». Foto: All Over Press
VILLE RØMME: Kendra Wilkinson skal ha brutt fullstendig sammen da hun fikk ansvaret for åtte barn i TV-programmet «Celebrity Wife Swap». Her er hun i en scene fra sitt eget TV-program «Kendra». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere Playboy-modellen Kendra Wilkinson (27) innså raskt at hun hadde tatt seg vann over hodet da hun prøvde seg som mor for realitystjernen Kate Gosselins åtte barn i programmet «Celebrity Wife Swap»

Gosselin kunne under innspillingen av programmet nyte det som for henne er late dager med Kendras ektemann Hank Baskett (30) og modellens sønn Hank Jr. (3), mens Kendra selv fikk livet snudd på hodet.

Til nettstedet The Clicker innrømmer hun at hun brøt sammen i møtet med de mange barna.

- Min første reaksjon var å løpe vekk så fort som mulig, men det gikk ikke. Jeg var ute på landet, timer unna nærmeste flyplass. Det var ingen steder jeg kunne rømme. Jeg tenkte: Hva?! Jeg klarer ikke engang å ta vare på meg selv, hvordan skulle jeg kunne klare å ta vare på åtte barn?!, sier Kendra til The Clicker.

Hjemme hos sin egen familie har Kendra en barnepasser som hjelper henne med sin 4 år gamle sønn Hank, men livet hos «The Gosselins» var ikke like tungt som hun hadde forventet, takket være Kates strenge regler og skjema for barna.

- Hver eneste minutt av hver eneste dag er planlagt ut i fra hva Kate har fått de til å gjøre. Det er som en alarmklokke inne i hodet deres. De har det programmert inn at klokken 05.31 skal jeg pusse tennene og 05.35 skal jeg gå opp i andre etasje. Men de elsker den livsstilen.

Kendra Wilkinson (27) ble verdensberømt som en av Playboy-gründer Hugh Hefners (86) tre utvalgte kjærester i TV-programmet «Girls next door».


LES OGSÅ:   Forsvarer Jessicas babyvekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer