SYK BESTEFAR: Lady Gaga brøt sammen på scenen, i det hun dedikerte en sang til sin syke bestefar i Nottingham i går kveld.  Foto: STELLA PICTURES
SYK BESTEFAR: Lady Gaga brøt sammen på scenen, i det hun dedikerte en sang til sin syke bestefar i Nottingham i går kveld. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Brøt sammen på scenen

Stjernens bestefar er alvorlig syk...

SEHER.NO:  Lady Gaga (24) brøt sammen på scenen, i det hun dedikerte en sang til sin syke bestefar i Nottingham i går kveld.

Det var under en live opptreden midt i hennes ballade «Speechless» at Lady Gaga måtte stoppe for å tørke tårene som rant.

Etter å ha fortalt sitt støttende publikum om sin bestefars sykdom, introduserte hun sangen med en hjertefølt beskjed til massene.

- Hvis vi alle synger høyt nok nå, så kanskje bestefar kan høre oss, sa hun fra scenen.

Gaga fortalte publikum at hennes far nå satt ved hennes bestafars sykeleie.

Likevell ble «Poker Face»-stjernens opptreden likevel ikke en trist opplevelse. Hun dro ut alle sine vanlige, «uvanlige"»vrier, og sin kontroversielle dansestil. Showet inkluderte blant annet et brennende pianoer, og store hodeplagg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Litt ecstasy har vel ingen dødd av