Brøt sammen på flyet

- Hun måtte bæres vekk da vi landet, sier kilde om Kelly Osbourne.

BRØT SAMMEN: Kelly Osbourne skal ha blitt så dårlig at hun måtte bæres av flyet, da hun for en uke siden tok flyet fra Los Angeles til Atlanta. Foto: Stella Pictures
BRØT SAMMEN: Kelly Osbourne skal ha blitt så dårlig at hun måtte bæres av flyet, da hun for en uke siden tok flyet fra Los Angeles til Atlanta. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kelly Osbourne (27) - kjent fra TV-serien «Familien Osbourne» - har hatt en tøff tid etter at broren Jack fikk diagnosen multippel sklerose.

For en uke siden skal følelsene ha tatt overhånd, da hun ifølge nettsiden Radaronline brøt sammen under en flytur fra Los Angeles til Atlanta.

- Hun så helt perfekt ut da hun gikk på flyet. Hun var velsminket, håret var satt opp og hun hadde på seg et par solbriller.

- Men fire eller fem ganger ble stuerten bedt om å komme til hennes sete på første klasse med drinker. Da vi landet måtte hun bæres vekk. Håret hang ned, sminken rant og hun mumlet for seg selv. Jeg syntes synd på henne, sier et vitne til nettsiden.


Senere samme dag skrev Kelly på sin Twitterside, at hun hadde hatt et nervøst sammenbrudd.

«Had a nerves breakdown yesterday that was cool! #Not»
står det på siden hennes.

Etter episoden har imidlertid Kelly, med hjelp av sin nye kjæreste Matthew Mosshart, fått orden på livet igjen, og tilbringer mye tid med sin lille niese.

- Jeg har babyer på hjernen etter at jeg så henne. Jeg ville blitt en fantastisk mor, og mamma lærte meg opp da jeg var liten, sa hun nylig til talkshowverten Anderson Cooper.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom hånd i hånd med ny kjæeste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer