Brøt sammen i vitneboksen

Alec Baldwin tok til tårene i rettssaken mot en kvinnelig «stalker».

SEOGHØR.NO: Skuespiller Alec Baldwin (55) er kjent for å ha et temmelig voldsomt temperament, med da han møtte i retten i New York tirsdag var det tårene som dominerte.

Ifølge TMZ brøt Baldwin sammen i gråt i vitneboksen, der han stod overfor kvinnen som angivelig har forfulgt ham.

Genevieve Sabourin er tiltalt for forfølgelse og trakassering, skriver TMZ. Hun skal ustanselig ha sendt tweets og e-poster til Baldwin, dukket opp hjemme hos ham og trakassert hans kone, Hilaria Baldwin (29).

BRAST I GRÅT: Skuespiller Alec Baldwin tok til tårene da han forklarte seg i retten i New York tirsdag. Enkelte av tilskuerne i rettssalen mente imidlertid at tårene var et spill for galleriet. Da han forlot rettslokalet (bildet) var han mest sint.   Foto: FameFlynet Sweden
BRAST I GRÅT: Skuespiller Alec Baldwin tok til tårene da han forklarte seg i retten i New York tirsdag. Enkelte av tilskuerne i rettssalen mente imidlertid at tårene var et spill for galleriet. Da han forlot rettslokalet (bildet) var han mest sint. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Kvinnen hevder at hun møtte «Blue Jasmine»-skuespilleren i 2002, at de spiste middag sammen i 2010 og at de hadde sex. Baldwin, som nylig ble far for annen gang, benekter at noe seksuelt har funnet sted.

Saken fortsetter under bildet.

USKYLDIG: Genevieve Sabourin hevder at hun er uskyldig og at Hollywood-stjernen er en løgnhals. Her utenfor Criminal Court i New York tirsdag. Foto: FameFlynet
USKYLDIG: Genevieve Sabourin hevder at hun er uskyldig og at Hollywood-stjernen er en løgnhals. Her utenfor Criminal Court i New York tirsdag. Foto: FameFlynet Vis mer

USKYLDIG: Genevieve Sabourin hevder at hun er uskyldig og at Hollywood-stjernen er en løgnhals. Her utenfor Criminal Court i New York tirsdag.

Krokodilletårer

Selv om Baldwins tårer trillet under vitneforklaringen hans, følte noen av tilskuerne i rettssalen at det bare var krokodilletårer han kom med - et emosjonelt spill for galleriet.

Uekte tårer eller ikke, «30 Rock»-stjernen malte et bilde av en kvinne som tvang sin besettelse på ham og hans kone, og slik gjorde livet deres ulykkelig.

Ifølge TMZ skrek Sabourin til Baldwin flere ganger mens han forklarte seg og utfordret utsagnene hans. Da 55-åringen uttalte at han aldri hadde hatt sex med henne, svarte hun med et forbannet «VIRKELIG?!?!» - og beskyldte videre filmstjernen for å ha en «løgnsykdom».

På vei ut fra rettsbygningen, som var omsvermet av pressefolk, var Alec Baldwin derimot tilbake i gammelt slag.

- Jeg håper dere kveles til døde, forbannet han de innpåslitne reporterne.

Rettssaken vil fortsette denne uken.

LES OGSÅ: Ber om unnskyldning etter raseriutbrudd