I TÅRER: Jennifer Grey klarte ikke å holde tårene tilbake, da hun svinget seg til tonene av «Dirty Dancing»-låten «These Arms of Mine»i amerikanske «Skal vi danse». I bakgrunnen hennes dansepartner Derek Hough. Foto: All Over Press
I TÅRER: Jennifer Grey klarte ikke å holde tårene tilbake, da hun svinget seg til tonene av «Dirty Dancing»-låten «These Arms of Mine»i amerikanske «Skal vi danse». I bakgrunnen hennes dansepartner Derek Hough. Foto: All Over PressVis mer

Brøt sammen i tårer

Det var ikke bare trinnene som ble en utfordring for filmstjernen i «Skal vi danse».

SEHER.NO:  Jennifer Grey tok både seere og dommere med storm, da hun tirsdag gikk videre som beste deltaker i årets premiere av amerikanske «Skal vi danse».

Men for den tidligere «Dirty Dancing»-skuespilleren, ble det et tårevått comeback på dansegulvet.

Grey klarte nemlig ikke kontrollere følelsene da hun fikk vite at hennes første TV-dans skulle bli til låten «These Arms of Mine» som er med i den populære 80-talls filmen.

50-åringen avslører at sangen minnet henne om sin gode venn og «Dirty Dancing»-kollega Patrick Swayze, som døde etter en langvarig kreftkamp for ett år siden.

- Sangen tok meg tilbake i en tidsmaskin, og jeg så meg selv sammen med Patrick. Jeg savner ham. Han var som deg, ung og vakker, sa hun på TV-skjermen til dansepartneren Derek Hough.

Mens Grey fikk hele 24 poeng av 30 mulige, gikk det ikke like bra for den tidligere «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff, som ble førstemann til å forlate dansekonkurransen.

- Det har vært en stor opplevelse. Jeg er stolt over at døtrene mine har fått se meg komme så langt. Så det har vært utrolig, sier han til People.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette var bare galskap