Brøt sammen i tårer på toget

Mobbingen ble for mye for Susan Boyle.

BRØT SAMMEN I TÅRER: Mobbingen på toget søndag skal ha fått Susan Boyle til først å begynne å gråte, og deretter konfrontere ungdommene som harselerte med henne. Foto: All Over Press
BRØT SAMMEN I TÅRER: Mobbingen på toget søndag skal ha fått Susan Boyle til først å begynne å gråte, og deretter konfrontere ungdommene som harselerte med henne. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske sangerinnen Susan Boyle (49) ble en verdensstjerne over natten etter at hun ble oppdaget i musikk-konkurransen «Britain's got talent» i 2009.

Men samtidig som hun har fått strålende kritikker for sin stemmeprakt, har Boyle måttet tåle mange vitser om sitt utseende og til tider spesielle oppførsel.

I 2009 måtte Boyle ta ukers pause fra musikken, etter et nervøst sammenbrudd i kjølvannet av hardkjøret. Og nå frykter fansen at det kan være fare på ferde igjen.

Søndag ble medpassasjerene på et tog mellom Edinburgh og Susans hjemby Blackburn i Skottland, sjokkerte vitner til at hun brøt sammen i gråt og skjelte ut ungdommer som hun mente mobbet henne.

- Susan satt for seg selv, da noen begynte å ta bilder av henne. De lo også av henne, det var ikke veldig pent. Folk la merke til at hun gråt, sier vitnet ifølge The Sun.


Artisten skal rasende ha konfrontert mobberne og skjelt dem ut.

- Hold kjeft. Jeg skammer meg over dere. Jeg blir vanligvis ikke sint, men dette er ikke morsomt. Hvis det var dere, ville dere ikke likt det, sa hun ifølge avisa.

Susans bror Gerry har tidligere hevdet at hennes rådgivere kun lar henne få lommepenger på rundt 3000 kroner i uken, av frykt for at hun ikke skal misbruke sin formue. Det tvinger henne til å bruke offentlig transport.

- Hun burde være i stand til å nyte livet og reise over hele verden. Hun burde ikke behøve å bekymre seg om penger, når hun har millioner i banken, sier han til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Livet mitt var et helvete