SANNHETEN KOM FRAM: Linus innrømmet blant annet utroskap overfor kjæresten i sjokkerende svensk tv-program. Foto: kanal5.se
SANNHETEN KOM FRAM: Linus innrømmet blant annet utroskap overfor kjæresten i sjokkerende svensk tv-program. Foto: kanal5.seVis mer

Brøt sammen i svensk sjokk-tv

Innrømmet utroskap for pengenes skyld, mens kjæresten hørte på.

SEHER.NO: I det svenske pengespill-programmet "Sannhetens øyeblikk" utfordres deltagere til å svare ærlig på svært intime spørsmål for å kunne vinne en halv million kroner.

For Linus (26) gikk spillet så langt at han mistet kjæresten sin Sofia (23) på direkten.
En løgndetektor skal avsløre om deltageren svarer sant eller ikke, og i jakten på pengene fornedret Linus sin kjære på det verste - mens hun satt rett overfor ham.

Seerne fikk vite at Linus hadde vært utro mot henne, at han syntes kameratenes kjærester er penere, at han ville hun skulle skaffe seg silikonpupper og at han hadde stjålet penger av henne.
–  Det var kjempevanskelig. Jeg ville egentlig ikke være med, men stilte opp for Linus' skyld, sier Sofia ifølge Expressen.se

Når Linus blir spurt om han har vært utro, sier han "ja". Da bryter Sofia sammen i gråt og sier "nå vil jeg ut herfra".

- Min hjerne fungerte ikke akkurat da. Det sto bare stillle i hodet. Jeg var helt paff, sier hun til Aftonbladet.se.

Programlederen spør hvorfor hun ikke trykket på stoppknappen, svarer hun at hun ville høre svaret. 

- Det er det absolutt verste jeg har vært med på. Det virket som de var ute etter å ødelegge forholdet vårt.

Sofia og Linus hadde femårsdag for forholdet sitt den kvelden de satt i studio. Paret bor ikke sammen lenger etter innspillingen.

- Jeg hadde laget en taktikk som gikk ut på at jeg skulle svare ja på alle "ekle" spørsmål, selv om jeg ikke hadde gjort det, sier Linus til sitt forsvar, og forteller at produsentene hadde lovet ham at alle vanskelige spørsmal skulle komme til slutt.

- Og da hadde jeg tenkt å ta pengene og stikke. Jeg ble lurt. Ingenting ble som jeg hadde tenkt. Det var kjempevanskelig og jeg så hvor vondt hun hadde det.

- Det er åpenbart at de siktet seg inn på henne. De ville bare være slemme og lage bra TV, sier Linus som har gitt størsteparten av prispengene til Sofia.

Kanal 5 som viser programmet sier at de ikke hadde lovet Linus noe som helst, og at det er frivillig å melde seg på.SE VIDEO: Her innrømmer han utroskap på TV (Aftonbladet.se)