Brøt sammen i gråt ved brorens grav

Den yngste av Jackson-brødrene, Randy, brøt sammen i tårer med fansen.

FØLELSENE TOK OVERHÅND: Randy måtte fjerne sine Rayban Aviators, som alle i Jackson-familien bruker, å tørke tårene ved brorens grav. Selv har han valgt å ikke være med på brødrenes nye Unity-turné. Foto: All Over Press
FØLELSENE TOK OVERHÅND: Randy måtte fjerne sine Rayban Aviators, som alle i Jackson-familien bruker, å tørke tårene ved brorens grav. Selv har han valgt å ikke være med på brødrenes nye Unity-turné. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I går mandag, var det nøyaktig tre år siden popkongen Michael Jackson døde. Flere fans samlet seg utenfor Forest Lawn-mausoleet han er begravet i. Der var også den yngste av Jackson-brødrene, Randy (50).

Fansen hadde kjøpt inn 10.000 røde roser, etter en innsamlingsaksjon, og flere hadde kledd seg ut som Michael. Det traff til slutt en nerve hos Randy, som måtte ta av seg de typiske pilotbrillene som Jackson-familien er glad i, og tørke tårene med et tørkle.


Michael Jackson døde av propfolforgiftning om formiddagen den 25. juni i 2009. Conrad Murray, som administrerte medisinen til ham, soner nå en fire års lang straff i fengsel.

Randy ble først medlem av The Jacksons i 1975, da de hadde forlatt plateselskapet Motown til fordel for CBS Records. Nå opptrer brødrene på casinoer, og har måttet avlyse flere konserter. Randy har valgt å ikke være med.

Inngangen til mausoleet i Glendale, California, har blitt et årlig samlingssted for fansen. Ingen av dem slipper inn, ettersom graven er forbeholdt besøk av nære venner og familien til den avdøde.

Michael Jacksons navn lever derimot videre. I år feirer superalbumet Bad, 25 års jubilleum, og alle brødrene, bortsett fra Randy, har lagt ut på konserrtturne i USA.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: SE SÅ STORE Michael Jackson barn har blitt 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer