Brøt sammen i gråt utenfor sykehuset

Robin Gibbs kone har det svært tungt.

FORLOT SYKEHUSET I GRÅT: Dwina Gibb klarte ikke å holde tårene tilbake da hun forlot det private sykehuset i Vest-London mandag. Foto: Afp
FORLOT SYKEHUSET I GRÅT: Dwina Gibb klarte ikke å holde tårene tilbake da hun forlot det private sykehuset i Vest-London mandag. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag kveld havnet «Bee Gees»-stjernen Robin Gibb (62) i koma. Gibb hadde lenge kjempet mot lever- og tykktarmkreften, og legene trodde stjernen hadde fått en ny svulst. Samtidig fikk han lungebetennelse, som er svært alvorlig for en i 62-åringens tilstand.

Helt siden innleggelsen har stjernens familie vært tilstede på sykehuset i Vest-London. Og Gibbs kone Dwina har vært ved sykesengen hele tiden.

Fotografene fikk mandag knipset et bilde av en gråtende Dwina utenfor sykehuset. Bildet sier alt om hvor tungt det er for Gibbs familie i disse tider, etter at legene sa Gibb kan ha få dager igjen å leve.

Gibbs sønn, Robin-John (29) sa ifølge Daily Mail at han vil gjøre hva som helst for at faren skal bli helt frisk igjen.

- Min far har hatt en vanskelig tid som startet med kreften. Når man bli kvitt den, dukker det gjerne opp en hel del andre problemer. Det er så trist, sa han ifølge avisen.

29-åringen fortalte i et intervju med The People at hele familien ber for at faren raskt skal komme tilbake i form, og at han følte seg beæret over å leve i sin fars skygge.

- Hvis folk sier at jeg lever i min fars skygge, kan jeg si at det er en flott skygge å leve i.

Robins bror Barry (65), datteren Melissa (37) og sønnen Spencer (39) har også vært mye på sykehuset etter at sangstjernen ble innlagt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gibb ligger i koma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer