Brøt sammen i gråt før «Idol»-audition

- Det har vært en tung avgjørelse å ta valget om å komme hit.

FØLELSESLADET: I mange år har Stians drøm om å bli musiker måttet vike for jobb og familieliv. Nå har han bestemt seg for å gi drømmen en siste sjanse. Foto: TV 2
FØLELSESLADET: I mange år har Stians drøm om å bli musiker måttet vike for jobb og familieliv. Nå har han bestemt seg for å gi drømmen en siste sjanse. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I kveld begynner "Idol" på TV 2. I løpet av våren og sommeren har flere tusen artistspirer vært på audition for Idol-dommerne.

I løpet av de to neste ukene får tv-seerne se auditionrundene fra Bergen, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Oslo.

Først ut er Bergen.

Blant de mange håpefulle deltagerne som møtte opp, er Stian Klavenes Bosdal (30). Han har drevet med musikk hele oppveksten og prøvde seg i Idol i 2005, samme år som Tone Damli Aaberge (26) kom på andreplass.

Gir drømmen en siste sjanse

De siste ti årene har Stians artistkarriere blitt lagt på vent. Etter flere mislykkede forsøk på å etablere seg som musiker, har han bestemt seg for å gi drømmen en siste sjanse i Idol 2014.

Han gir kona Lisa æren for at han har turt å melde seg på talentkonkurransen.

- Det har blitt lite musikk de siste årene. Jobb og familie har vært førsteprioritet. Kona mi har vært en stille styrke når det kom til dette. Hadde det ikke vært for henne, hadde jeg ikke turt å melde meg på. "Du må tørre å drømme litt igjen, Stian", sa hun til meg, forteller Stian til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.