- Brøt sammen flere ganger av overskriftene

Jan Thomas innrømmer at oppslagene gikk hardt innpå ham.

<strong>BORTREIST UNDER MEDIESTORMEN:</strong> - Det verste var at jeg var bortreist og ikke fikk vært sammen med Christopher, sier Jan Thomas om tvillingoppslagene. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BORTREIST UNDER MEDIESTORMEN: - Det verste var at jeg var bortreist og ikke fikk vært sammen med Christopher, sier Jan Thomas om tvillingoppslagene. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jan Thomas Mørch Husby (44) slo i forrige uke tilbake i Se og Hør mot ryktene om at han og ektemannen Christopher (23) venter tvillinger. Nå innrømmer stylisten, kjent fra blant annet «Happy Day» på TV 2 og Se og Hørs motepoliti, at oppslagene gikk veldig hardt innpå ham.
 
- Jeg var ikke forberedt i det hele tatt og friket ut. Jeg kan ikke si at alt ikke stemmer, men jeg kan avkrefte at det er barn i magen i dag. Å se de overskriftene og lese noe som er så høytidelig for oss... Jeg brøt sammen flere ganger. Det verste var at jeg var bortreist og ikke fikk vært sammen med Christopher, sier Jan Thomas til Dagbladet.
 
Overskriftene om tvillingene dukket først opp i avisa Varden, etter et foredrag Jan Thomas hadde holdt, og spredde seg deretter til en rekke aviser.
 
- På noen områder skulle jeg ønske at jeg var tøffere, men dette tok meg på senga, sier Jan Thomas til Dagbladet.

Til Se og Hør uttalte Jan Thomas i forrige uke at de har valgt sted og byrå i USA som skal hjelpe dem med å få barn, men at de ikke har valgt surrogatmor ennå.

- Det å få barn er noe av det største og vakreste som kan skje. Derfor gjorde det så ulidelig vondt å lese disse spekulative løgnene på trykk. Jeg kan love dere at vi blir verdens beste og stolteste pappaer. Og vi vil selvsagt vise vår nye familie til resten av Norge – når det er tid for det, sier Jan Thomas til Se og Hør, der du kan lese hele intervjuet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot tvillingoppslag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer