BRØT SAMMEN: - Kirstie er frustrert over at hun ikke kan si nei til maten som gjør henne til en tuingvekter, sier en venn av den tidligere "Cheers"-stjernen. Foto: All Over Press
BRØT SAMMEN: - Kirstie er frustrert over at hun ikke kan si nei til maten som gjør henne til en tuingvekter, sier en venn av den tidligere "Cheers"-stjernen. Foto: All Over PressVis mer

Brøt sammen da hun så seg i speilet

- Jeg er feit og ser ikke ut...

SEHER.NO: Den tidligere "Cheers"-stjernen Kirstie Alley (58) har i mange år slitt med overvekt, men øynet håp da hun i i 2006 ble talsperson for slankeserien Jenny Craig, og raste ned 34 kg.

Men etter at hun forlot selskapet året etter har kiloene kommet tilbake med renter - mye takket være Kirsties store appetitt for gatekjøkkenmat.

Synet av sin storvokste kropp skal nylig ha fått Kirstie til å begynne å gråte, ifølge det amerikanske tabloidmagasinet National Enquirer.

- Jeg er feit og ser ikke ut, skal skuespilleren ha ropt, da hun konstaterte at hun nå veier over 113 kg ifølge bladet.

- Kirstie brøt sammen!. Hun gråt over sin manglende viljestyrke og er frustrert over at hun ikke kan si nei til maten som gjør henne til en tungvekter, sier en venn av stjernen til National Enquirer.

En annen person nær stjernen hevder Kirstie ofte bestiller de mest usunne rettene hos sin lokale kinarestaurant, men bærer alltid maten hjem i poser for at ikke andre skal se hva hun har kjøpt.

Skuespillerens talsmenn har benektet at Kirstie har gått kraftig opp i vekt, men de siste bildene av Kirstie viser at hun er langt fra toppformen.

Nå frykter Kirsties venner og familie for hennes helse, dersom hun ikke endrer livsstilen.

- Hvis hun ikke får spisingen under kontroll, vil hun få alvorlige helseproblemer, sier kilden til National Enquirer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Nei, så tjukk du har blitt!