Brøt sammen da hun fikk se datteren

- Det er tøft for meg bare å snakke om det, sier «Farmen»-deltager Daria Druzd. Se video!

TØFF EXIT: - Jeg klarte nesten ikke gå etterpå. Smertene i haka kjente jeg ikke før på kvelden, men beina mine var helt blå! sier Daria Druzd, som tirsdag røk ut av «Farmen» på TV 2. Foto: Alex Iversen/TV 2
TØFF EXIT: - Jeg klarte nesten ikke gå etterpå. Smertene i haka kjente jeg ikke før på kvelden, men beina mine var helt blå! sier Daria Druzd, som tirsdag røk ut av «Farmen» på TV 2. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble det klart at det er Magnus Røberg (25), Jarle Tangerås (26) og Morten Heggdal (45) som skal gjøre opp om seieren i finaleprogrammet søndag. Samtidig forsvant Daria Druzd (30), Melissa Holth-Isaksen (31) og Frode Fagermo (40) hodestups ut av programmet.

Dermed fikk Daria, som følte seg fullstendig mørbanket etter den avsluttende hinderløypa, endelig se samboeren André Karlsson (30) og datteren Magdalena (4) igjen. Det ble en tårevåt opplevelse.

Samboeren André valgte å filme det sterke møtet mellom mor og datter. Videoen ser du i videovinduet over.

LYKKELIG FAMILIE: Daria Druzd og samboeren André Karlsson hadde med seg datteren Magdalena til Gran Canaria tidligere i høst. Der fridde André offisielt sett til sin kjære - og fikk ja. Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG FAMILIE: Daria Druzd og samboeren André Karlsson hadde med seg datteren Magdalena til Gran Canaria tidligere i høst. Der fridde André offisielt sett til sin kjære - og fikk ja. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Det  var både godt og vondt på samme tid. Det var selvfølgelig godt, men det var veldig rart også. Hun hadde vokst og forandret seg mye, og ikke hadde jeg tenkt så mye på at hun kom til å forandre seg når jeg var borte. Men møtet var helt utrolig, pyntet seg hadde hun gjort også, forteller 30-åringen til Se og Hør.

I videoen knekker «Farmen»-deltageren fullstendig sammen i gråt. Hjerteknuseren Magdalena på sin side, reagerer på en mer stillferdig måte.

- Hun ble helt satt ut, og skjønte nok ikke hva som skjedde. Hun ble litt «baby», fikk «surveleppe» og slikt. Det var veldig spesielt.

Daria innrømmer at bildene av det sterke møtet mellom dem er så tøft for henne å gjenoppleve, at hun i det lengste unngår å se den flere ganger.

- Jeg ser ikke den videoen veldig ofte, nei. Det er tøft å se på, det er tøft bare å snakke om den, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Vi ønsker oss flere barn