Brøt reglene for å ringe Paradise-kjæresten

- Jeg husket ikke hva jeg hadde gjort før Christer Falck straffet meg dagen etter, sier Lucas Scott Andersen.

BRØT REGLENE: Lucas Scott Andersen ignorerte advarslene fra TV3 da han brukte nødtelefonen i «Robinsonekspedisjonen» til å ringe sin kjæreste. Foto: TV3
BRØT REGLENE: Lucas Scott Andersen ignorerte advarslene fra TV3 da han brukte nødtelefonen i «Robinsonekspedisjonen» til å ringe sin kjæreste. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Robinson-deltageren Lucas Scott Andersen (21) kunne puste lettet ut etter søndagens isråd, da han på dramatisk vis ble tatt i juks, etter å ha brukt en nød-telefon til å ringe sin kjæreste, den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Nora Lindvåg Johre (23).

Lucas mistet sin immunitet som straff, men overlevde avstemningen på bekostning av Ørjan Danielsen (22).

Ville tøye reglene
Selv om han slettet loggen på telefonen avslørte produsentene den 20 minutter lange samtalen.

- Da jeg ble med i Robinson sa jeg at jeg ville tøye reglene hvis jeg fikk muligheten.  Det var godt å høre stemmen hennes, selv om hun ikke skjønte noen ting. Hun hadde jo ikke ventet å høre fra meg, sier Lucas til Seoghør.no.

Før de to lagene «lag Sør» og «lag Nord» ble slått sammen, ble Lucas sammen med realitykollegene Robert Smith (24), Lasse Østervold (45) og Edwin Andres Ortis (24) vraket av lagkameratene og sendt til en isolert hytte, hvor de ble servert mat og vin.

Der fikk de også overnatte i påvente av en mulighet til å komme inn igjen i konkurransen, en mulighet, som Lucas til slutt klarte dra nytte av.

- Var brisen
Men på hytten lå også en mobiltelefon, som deltagerne fikk streng beskjed om å kun bruke i en nødssituasjon. Etter et par glass med vin, ble imidlertid fristelsen for stor for Lucas.

- Alle snakket om å gjøre det, men det var bare jeg som ringte. Jeg var nok litt brisen etter noen glass med vin. Jeg tenkte ikke på om det ville få noen konsekvenser, jeg ville bare snakke med Nora, sier han.

Seoghør.no kunne i september avsløre at realityparet hadde blitt kjærester, etter at de møttes på jobb hos TV-selskapet Viasat tre måneder tidligere.

- Det jeg liker best med ham er at han er en veldig ærlig person og at han er mannen i forholdet, slik at jeg kan være feminin, sa Nora da de to kom sammen på premierefesten til vinterutgaven av «Robinsonekspedisjonen» i mars.

- Ikke dårlig samvittighet
Lucas - som 22. juli i fjor havnet midt i bombedramaet i Regjeringskvartalet i Oslo - hevder han ikke hadde dårlig samvittighet for regelbruddet.

- -Jeg husket ikke hva jeg hadde gjort før Christer Falck straffet meg dagen etter. Da jeg våknet var det så mye som skjedde med konkurranser, isråd og innspilling. Men da Christer snakket om at noen hadde jukset, gikk det opp et lys.

- Men jeg hadde ikke dårlig samvittighet, jeg tror jeg hadde gjort det igjen. Selvfølgelig var det kjipt å miste immuniteten, men jeg følte meg ganske sikker på at Ørjan ville bli stemt ut, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var bare kaos rundt meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer