Brøt regel under Farmen-oppholdet

- Produksjonen kunne ikke gjøre en dritt, forteller Gordon Natvig.

IGNORERTE PRODUKSJONEN: - Jeg fortalte alt jeg visste. Riktignok når produksjonen ikke var til stede. Vi hadde jo ganske mye alenetid uten kameraer, forteller Gordon Natvig til Seher.no. Foto: TV 2
IGNORERTE PRODUKSJONEN: - Jeg fortalte alt jeg visste. Riktignok når produksjonen ikke var til stede. Vi hadde jo ganske mye alenetid uten kameraer, forteller Gordon Natvig til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  I onsdagens «Farmen» var det Gordon Natvig (43) som ble valgt til førstekjempe av storbonden Linn Hege Andersen (21). Dermed må han ut i tvekamp førstkommende lørdag mot en foreløpig ukjent motstander.

Natvig er en av to utfordrere som ankom Tranøya mye senere enn resten av deltagerne. Til Seher.no forteller 43-åringen at utfordrerene fikk en streng beskjed av produksjonen før de tok del i programmet.

- Vi fikk streng beskjed om ikke å fortelle de andre deltagerne om omverdenen. Men da jeg møtte «Farmen»-gjengen var de veldig sultne på info om alt mulig, fra Siv Jensen og valget til resultater i fotballkamper, sier han.


Gordon valgte å trosse produksjonen, og ignorere «regelen» de hadde fått opplyst.

- Jeg fortalte alt jeg visste. Riktignok når produksjonen ikke var til stede. Vi hadde jo ganske mye alenetid uten kameraer, innrømmer han.

- Hva tror du produksjonen ville sagt hvis de hadde funnet det ut?

- De kunne jo ikke gjøre en dritt. Men det hadde vel uansett ikke gjort noe. De hadde nok slått ned på ulovligheter, men ikke dette.


Ifølge Natvig visste «Farmen»-utfordrerne minimalt om hva som ventet dem på Tranøya. De fikk ingen instruksjoner eller andre ting som handlet om konkurrentene som hadde vært på gården i lang tid allerede.

- Vi visste ingenting! Det eneste jeg gjorde før ankomst var å lese litt om de andre deltagerne på nettet, men jeg visste jo ikke hvem av dem som fortsatt var med i programmet, forteller Gordon Natvig til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var fryktelig vanskelig å se på