FANT LYKKEN: Silje Stensland ble sammen med Andreas Gran gjennom Jakten på Kjærligheten i 2008. Paret gikk fra hverandre ved juletider i fjor, og nå er Andreas i et forhold med Ingrid Aasberg. Foto: TV 2
FANT LYKKEN: Silje Stensland ble sammen med Andreas Gran gjennom Jakten på Kjærligheten i 2008. Paret gikk fra hverandre ved juletider i fjor, og nå er Andreas i et forhold med Ingrid Aasberg. Foto: TV 2Vis mer

Brøt med Silje, falt for Ingrid

Derfor trakk Ingrid seg fra «Jakten På Kjærligheten»...

SEHER.NO: Nylig ble det klart at deltageren Ingrid Aasberg (26) trekker seg fra «Jakten På Kjærligheten». Grunnen var at hun har allerede funnet seg en kjæreste.

Se og Hør Weekend avslører nå at Ingrids nye flamme er den tidligere «Jakten»-frieren Andreas Gran (26). Gran var mannen som vant bonden Silje Stenslands (30) gunst høsten 2008. Paret var sammen til juletider i fjor, men gikk da hver sin vei.

- Det stemmer at Ingrid og jeg har møttes. Utover det vil jeg ikke si noe mer, bekrefter Andreas til Se og Hør.

Ifølge bladet er forholdet mellom Ingrid og Andreas såpass nytt at de ennå ikke kaller seg kjærester. Men Aasberg bekrefter likevel at Andreas er grunnen til at hun trekker seg.

- Andreas er grunnen til at jeg trekker meg fra Jakten på kjærligheten. Vi har det veldig fint sammen, sier Ingrid til bladet.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her snor hun seg unna sannheten