PÅ EGNE BEN: Den unge artisten Bjørn Johan Muri, kjent fra blant annet «Idol», valgte å bryte med det store plateselskapet Universal og starte for seg selv for omtrent et halvt år siden. Her er han avbildet på en releasefest for LG for to år siden Foto: Stella Pictures
PÅ EGNE BEN: Den unge artisten Bjørn Johan Muri, kjent fra blant annet «Idol», valgte å bryte med det store plateselskapet Universal og starte for seg selv for omtrent et halvt år siden. Her er han avbildet på en releasefest for LG for to år siden Foto: Stella PicturesVis mer

Brøt med plateselskapet

«Idol»-yndling Bjørn Johan Muri kjente ikke lenger igjen seg selv i musikken sin.

SEOGHØR.NO: Bjørn Johan Muri (23), som har gjort seg bemerket som blant annet «Idol»-deltaker og låtskriver i Melodi Grand Prix, fikk nok av popverdenen for noen måneder siden.  

Han bestemte seg for å bryte med det store plateselskapet Universal, og heller gå sine egne musiklaske veier. Det sier han til Dagbladet.

- Jeg kom til konklusjonen om at det var på tide å gjøre noe for min egen del. Jeg trengte å være med kreativ, innrømmer Muri overfor avisen.

Løsningen ble å finne i hjembyen Ålesund, der han like gjerne startet opp sitt eget selskap, «Bitemark Productions», sammen med et par kamerater. 23-åringen forteller at det var godt å bestemme seg for å stå på egne ben, og understreker at han ikke har noe stort mål om å treffe et massivt publikum.

Likevel, det kan bli spennende for Muri å se hvordan hans nye låt, «I Was Somewhere», vil slå an hos lytterne.

LES OGSÅ: - Jeg var helt hjelpeløs