Brøt med kona i jula

Komiker Chris Rock og kona går fra hverandre etter nesten 20 års ekteskap.

BRUDD: Søndag ettermiddag, midt i romjulstiden, offentliggjorde Chris Rock og kona Malaak Compton-Rock at de går hvert til sitt. Her er paret avbildet sammen i desember 2010. Foto: Stella Pictures
BRUDD: Søndag ettermiddag, midt i romjulstiden, offentliggjorde Chris Rock og kona Malaak Compton-Rock at de går hvert til sitt. Her er paret avbildet sammen i desember 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller og komiker Chris Rock (49) har kanskje ikke hatt en like fredelig romjul som han kunne ha ønsket.

Søndag ble det i hvert fall kjent at han og Malaak Compton-Rock (45), som han har vært gift med i nesten 20 år, skal skilles. Det melder People.

- Etter nøye overveielse og 19 års ekteskap, har Chris og jeg bestemt oss for å gå hvert til vårt (...) Selv om jeg erkjenner at dette er en betydningsfull endring, forblir barna mine i sentrum av livet mitt og deres velvære har høyeste prioritet, uttaler filmstjernens kone i en pressemelding - og understreker at hun ønsker at privatlivet deres nå skal respekteres.

Les om de norske stjerneparene som brøt med hverandre i 2014 her!

VIL HA PRIVATLIV: Chris Rock og Malaak er å mest opptatt av å verne om døtrenes privatliv. Her er familien på Kids Choice Awards sammen våren 2009.  Foto: Stella Pictures
VIL HA PRIVATLIV: Chris Rock og Malaak er å mest opptatt av å verne om døtrenes privatliv. Her er familien på Kids Choice Awards sammen våren 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Madagascar»-stjernens advokat, Robert S. Cohen, bekrefter at ekteparet har brutt med hverandre.

- Chris Rock har søkt om skilsmisse fra sin kone, Malaak. Dette er et personlig anliggende, og Chris ber om privatliv mens han og Malaak kommer seg igjennom denne prosessen og fokuserer på familien sin, fastslår Cohen i en uttalelse ifølge People.

Chris Rock og Malaak Compton-Rock giftet seg i 1996. De har bodd sammen i Alpine i delstaten New Jersey sammen med døtrene sine Lola Simone (12) og Zahra Savannah (10).

Våren 2007 måtte paret forsvare seg da Chris Rock ble anklaget for å ha fått en sønn utenfor ekteskap, med eksen Kali Bowyer.

LES OGSÅ: - Det suger å bli operert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer