Selena Gomez og Justin Bieber

Brøt med kjæresten etter hemmelig Bieber-date

Nå svirrer romanseryktene igjen rundt det tidligere stjerneparet.

HEMMELIG DATE: Justin Bieber og Selena Gomez avbildet under sin hemmelige søndagsdate. Foto: Stella Pictures
HEMMELIG DATE: Justin Bieber og Selena Gomez avbildet under sin hemmelige søndagsdate. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Se og Hør): Mandag ble det kjent at forholdet mellom popstjernene Selena Gomez (25) og The Weeknd (27) skal være over.

Bruddet - som foreløpig er ikke bekreftet av de to selv - ble kjent kun to dager etter at Selena overraskende dukket opp på frokostdate med sin berømte eks-kjæreste Justin Bieber (23).

De forbipasserende trodde knapt sine egne øyne da Justin og Selena så ut til å storkose seg i hverandres selskap på en cafe i Westlake village i Los Angeles, ifølge nettsiden TMZ.

ROMANTISK FROKOST: Nyheten om Justin Biebers hemmelige møte med Selena Gomez går nå verden rundt. Faksimile: TMZ.com
ROMANTISK FROKOST: Nyheten om Justin Biebers hemmelige møte med Selena Gomez går nå verden rundt. Faksimile: TMZ.com Vis mer

De tidligere turtelduene skal også ha gått til gudstjeneste sammen søndag, før Biebers bil senere på kvelden ble observert utenfor Selenas hjem.

- Vanskelig å være kjærester

Hverken Bieber eller Selena har foreløpig villet kommentere de nye romanseryktene direkte, men mange fans håper nå på en snarlig permanent gjenforening.

Tidspunktet for at bruddet mellom Selena og The Weeknd ble kjent har goså fått mange fans til å spekulere i at Bieber-daten er den direkte årsaken til bruddet.

En kilde nær stjerneparet sa imidlertid mandag til The People at de to popsangernes reisevirksomhet i lang tid har gjort det vanskelig for dem å være kjærester.

- Hun og Abel (The Weeknds ekte navn, red anm.) har vært av og på i noen måneder. Det har vært vanskelig for ham å være på turné, mens hun har vært i New York. Det har ikke vært enkelt for dem, sier en kilde til magasinet.

I GODT HUMØR: Justin Bieber var i tydelig godt humør etter sin gjenforening med Selena. Foto: NTB Scanpix
I GODT HUMØR: Justin Bieber var i tydelig godt humør etter sin gjenforening med Selena. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gomez skal i flere måneder ha forsøkt å møte opp på konsertene hans, men på grunn av tidsklemma har dette vist seg å bli ganske så umulig. Derfor har paret bestemt seg for å gå fra hverandre.

- Det har vært vanskelig for dem å komme til denne beslutningen, men det var denne veien forholdet gikk, sier kilden.

Koblet til TV-stjerne

Justin Bieber ble tidligere i oktober koblet til skuespilleren Paola Paulin (26), etter at de to ble sett på flere dater sammen. Hun er kjent fra HBO-serien «Ballers», der Dwayne «The Rock» Johnson (45) spiller hovedrollen.

Men dersom Selena er på vei tilbake inn i Justins liv, ser det ut til at forholdet til Paola kan være over før det knapt begynte.

Forholdet mellom Selena og Justin var preget av mye opp-og-nedturer. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013.

Tiden etter har de imidlertid tydelig hatt sterke følelser for hverandre, og de begge har snakket mye om hverandre i intervjuer. I 2015 ble de avbildet sammen.

UKVEMSORD: Justin Bieber er i Australie på turné. Da en australsk reporter spurte om han kunne si hei til fansen, fikk han ikke akkurat et vennlig svar tilbake. Video: Seven Network via CNN Vis mer

I september ble det kjent at Selena hadde gjennomgått en nyretransplantasjon, som følge av komplikasjoner med sykdommen hennes, Lupus.

Etter operasjonen skal hun ha gjenopptatt kontakten med Justin, sa en kilde nær sangstjernen den gangen til Us Magazine.

LES OGSÅ: - De har gjenopptatt kontakten