PÅ KJÆRLIGHETSFERIE: Forrige uke ferierte Kelly Brook og forloveden David McIntosh sammen i Mykonos, Hellas - noe de begge delte på sosiale medier. En knapp uke senere annonserte Brook på Twitter at de har slått opp. Foto: Stella Pictures
PÅ KJÆRLIGHETSFERIE: Forrige uke ferierte Kelly Brook og forloveden David McIntosh sammen i Mykonos, Hellas - noe de begge delte på sosiale medier. En knapp uke senere annonserte Brook på Twitter at de har slått opp. Foto: Stella PicturesVis mer

Brøt med forloveden en uke etter dette

Forrige uke var Kelly Brook på romantisk ferie i Hellas med David McIntosh - nå er hun singel.

SEOGHØR.NO: I mars ble modell og skuespiller Kelly Brook (34) forlovet med «Gladiators»-stjernen David McIntosh (27), etter knappe tre måneder som kjærester.

Og nå har lykken fått en enda bråere slutt for det britiske kjendisparet. Fredag kveld avslørte nemlig den flotte modellen at hun og forloveden har gått hvert til sitt.

- Det er en trist dag, men jeg ville bare dele med dere at David og jeg ikke er forlovet lenger. Jeg elsker og respekterer ham og ønsker ham alt godt, skriver Kelly Brook på Twitter-profilen sin.

Det overraskende bruddet kommer som lyn fra klar himmel, ettersom paret var på en romantisk ferie i Hellas så sent som forrige uke - en begivenhet både Kelly og David delte på Instagram.

På den greske øya Mykonos ble Kelly og David fotografert i diverse hete omfavnelser mens de nøt de blå bølgene sammen, skriver DailyMail.

Og onsdag denne uken erklærte David at han savnet vakre Kelly på sin Twitter-profil.

- Savner deg, Kelly Brook, altfor mye, skrev han da - fulgt av en gråtende smiley.

- Det er en spøk, jeg er supertøff, avsluttet han Twitter-meldingen spøkefullt.

Utsatte bryllupet

Opprinnelig skulle Kelly Brook og David McIntosh gifte seg denne måneden, men i august ble bryllupet utsatt på ubestemt tid.

FORELSKET: Kelly Brook og den syv år yngre David McIntosh klinte til på sykkeltur i West Hollywood i slutten av juli. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Kelly Brook og den syv år yngre David McIntosh klinte til på sykkeltur i West Hollywood i slutten av juli. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den bokaktuelle modellen og TV-personligheten og hennes muskuløse kjæreste har nemlig hatt hektiske timeplaner på hver sin kant. Kanskje lite kompatible tidsskjemaer også fikk turtelduene til å innse at forholdet ikke hadde noen fremtid?

Også i februar ble det slutt mellom Kelly og David, da hun dumpet ham fordi hun var sikkert på at den unge kjæresten utnyttet kjendisstatusen hennes. Kort tid etterpå ble det imidlertid forlovet.

Kelly Brook var sammen med den tidligere rugbystjernen Thom Evans (29) fra desember 2010 til februar 2013. Våren 2011 mistet de to sitt ufødte barn da Kelly spontanaborterte i femte måned.

LES OGSÅ: Varmet opp til bryllupet med kjendisfest