Brøt med faren som 17-åring

- Han var ikke helt komfortabel med min legning, sier Farmen-deltager Jon Lundemoen.

FARMEN-DELTAGER: Jon Lundemoen (t.v.) er fortsatt med i kampen om seieren i årets «Farmen». Her er han med tidligere deltager Andreas Nørstrud og programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2
FARMEN-DELTAGER: Jon Lundemoen (t.v.) er fortsatt med i kampen om seieren i årets «Farmen». Her er han med tidligere deltager Andreas Nørstrud og programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltager Jon Lundemoen (28) stod som 17-åring fram som homofil.

Til Her og Nå sier han at han kun opplevde støttet i lokalsamfunnet på Karmøy da han stod frem.

- Det var helt enkelt . Jeg har hatt gode venner rundt meg hele veien og folk var klar over det. Selv om jeg kommer fra en liten plass, har det ikke vært noe hets. Jeg er en åpen og ærlig person som kan snakke om det.

Like enkelt gikk det ikke å fortelle om legningen til faren. Etter at han stod frem, har Jon ikke hatt kontakt med sin pappa.

- Faren min var ikke helt komfortabel med min legning. Foreldrene mine skilte seg tidlig og faren min bor i USA. Jeg har ikke vært interessert i kontakt med ham, ettersom han dreit seg ut da han sa han ikke var komfortabel med at jeg sto frem.

- Det kommer ikke noe positivt ut av å ha kontakt, så da lar jeg det være, sier Jon til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var en veldig stygg uttalelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer