BOBLER: Det blir hett på «Paradise Hotel» når et flertall av deltakerne bestemmer seg for å teste ut boblebadet. Vis mer

«Paradise Hotel»:

Brøt mammas reality­regler: - Ikke stolt

«Dette får ikke mamma se», sa Thea Gudmundsen. Nå avslører moren hvordan hun reagerte på den mye omtalte scenen.

«Paradise Hotel» har sjokkert seere før, og kommer utvilsomt til å sjokkere seere igjen. Norsk ungdom samlet på et luksushotell i Mexico, med tilsynelatende utømmelige mengder alkohol og frisinnet seksualmoral, har vist seg å være god tv med høy sjokkfaktor.

Årets sesong er intet unntak. Nylig bestemte flere av årets deltakere seg for å ta et lettkledd bad sammen, noe som resulterte i en dampende het scene. En av årets deltakere, Thea Gudmundsen (21) fra Stavanger, presterte å lire av seg følgende uttalelse under seansen:

- Dette får ikke mamma lov til å se.

Lei seg

Overfor Se og Hør kan hun nå opplyse om at hennes mor har fått med seg den mye omtalte badekar-scenen, som ble omtalt av blant andre Dagbladet, Se og Hør og Nettavisen.

- Hun kjenner meg veldig godt, og vi har pratet mye sammen om min deltakelse i «Paradise». Det som skjedde i badekaret er det verste som skjedde der inne for min del. Jeg hadde det veldig gøy den kvelden, og ting gikk kanskje litt over styr. Da jeg våknet dagen etterpå, innså jeg at det kanskje ble litt dumt, sier hun, og fortsetter:

- Jeg sa til mamma at det var en episode i uke fem hun kanskje burde vurdere å ikke se. Men nei da, den har hun fått med seg, ler hun.

Realitydeltakerens mor, som ikke ønsker å ha navnet sitt på trykk, har sendt en tekstmelding til sin datter om hva hun følte da hun så sjokkscenen. Thea forteller følgende om meldingen:

- Mamma skrev at hun selvsagt ble lei seg, fordi hun vet at jeg er en glad og festlig jente som normalt har kontroll. Hun er jo redd for at folk skal få feil inntrykk eller dømme meg. Hun skrev at alle har vært unge og gjort ting de angrer på, men som regel ikke på tv, forteller Gudmundsen, og fortsetter:

TRANGT OM PLASSEN: Fem ivrige realitydeltakere samlet seg i badekaret i uke fem av «Paradise Hotel». Det er ikke alle like stolte av i dag. Foto: TV3
TRANGT OM PLASSEN: Fem ivrige realitydeltakere samlet seg i badekaret i uke fem av «Paradise Hotel». Det er ikke alle like stolte av i dag. Foto: TV3 Vis mer

- Mamma sa at hun elsker meg og at hun er stolt. Hun var derimot ikke stolt av den hendelsen. Jeg tror ingen støtter og heier mer på datteren sin enn mamma gjør, forteller hun.

Gudmundsen sier det var hyggelig å få meldingen, men skulle selvsagt ønske hun ikke skuffet familien.

- Mamma hadde skrevet en liten bok til meg før jeg dro til Mexico. I den sto det at jeg ikke skulle ha sex, ikke bli for full og at jeg ikke skulle springe rundt naken. Den kvelden brøt jeg to av de reglene, sier hun og ler.

- Det er jo selvsagt leit, men det har skjedd. Man kan ikke endre på fortida. Jeg vil også understreke at jeg synes det kom bedre fram på tv enn hva jeg hadde trodd. Jeg måtte se det med en pute foran ansiktet, men det gikk jo greit, forklarer realitydeltakeren.

HYRDESTUND: «Paradise»-deltakerne forteller hvem på hotellet de tror kommer til å havne først i køys. Vis mer

Mange diskusjoner

Realitydeltakeren, som fram til nå i programmet har vært relativt uskyldig, legger ikke skjul på at det var litt dårlig stemning hjemme da hun først meldte seg på programmet.

- Men mamma trodde nok ikke at jeg skulle komme med, så det var liksom ikke noe problem. Jeg gikk videre til nye intervjurunder hele tida, og etter hvert ble det jo klart at jeg skulle være med. Da ble hun veldig skuffet, og vi hadde mange diskusjoner. Jeg lovet henne derimot at jeg ikke skulle ha sex på tv, som et slags kompromiss, sier hun, og ler.

«Jo flere kokker»: Det blir mye søl når «Paradise»-deltakerne utfordres til å fullføre norske ordtak. Vis mer

«Paradise»-deltakerens vennegjeng består av flere andre realitydeltakere. Hun er blant annet god venn med Siv Meyer, som til høsten blir å se i andre sesong av «Ex on the Beach». Gudmundsen mener det ikke er unormalt at foreldre reagerer litt på at barna tyr til reality.

- Jeg har for det meste hørt at foreldre har akseptert barnas valg. Noen er selvsagt litt skuffet i starten, men man forsoner seg jo med det etter hvert. Ingen er blitt gjort arveløse, ler hun.

Forholdet mellom hun og mora er i dag godt, tross seansen i badekaret.

- Vi snakker om alt, så det er ingen sure miner på lang sikt her.

LES OGSÅ: Dette er mannen bak den nye «Paradise Hotel»-låten

Viser frem babyen for første gang

Viser frem babyen for første gang

- Han synes det er vanskelig å se på

- Han synes det er vanskelig å se på

Avviser PR-stunt

Avviser PR-stunt

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Delte bilde fra hemmelig norgesferie

Hyller samboeren etter fødselen

Hyller samboeren etter fødselen

- Skilles ni måneder etter bryllupet

- Skilles ni måneder etter bryllupet

Nå skal de snakke ut på TV

Nå skal de snakke ut på TV

Venter sitt tredje barn: - Han er skremt

Venter sitt tredje barn: - Han er skremt

Deler splitter nye bilder av bursdagsprinsen

Deler splitter nye bilder av bursdagsprinsen

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255