UTEN HJELM: Tone Damli Aaberge har foreløpig ikke kommentert hvorfor hun valgte å sitte på med Aksel Hennies sykkel uten å bruke hjelm. Foto: SCANPIX
UTEN HJELM: Tone Damli Aaberge har foreløpig ikke kommentert hvorfor hun valgte å sitte på med Aksel Hennies sykkel uten å bruke hjelm. Foto: SCANPIXVis mer

Brøt loven på Aksels sykkel

Sjokkerte Oslo-trafikanter ble vitner til Tones ville MC-tur.

SEHER.NO: Popstjernen Tone Damli Aaaberge (20) og skuespiller Aksel Hennie (33) er to av landets heteste unge stjerner, men nå har kjendisstausen gitt dem oppmerksomhet de nok helst skulle vært foruten.

I dagens Her og Nå publiseres nemlig et bilde av Tone mens hun sitter på med Aksel Hennies kraftige motorsykkel i Oslo-trafikken, med klesvask på fanget, og uten hjelm på hodet.

Heller ikke "Max Manus"-stjernen som kjørte sykkelen, brukte den påkrevde beskyttelsen.

Bildet har ført til kraftige reaksjoner fra Trygg Trafikk.

- Det er ekstremt risikofylt å kjøre motorsykkel uten hjelm. Det er seks ganger større risiko for ulykke enn med bil, og det er rett og slett helt idiotisk å kjøre uten hjelm. I tillegg er hjelm lovpålagt, sier kommunikassjonssjef Kristin Øyen i Trygg Trafikk til bladet.

En motorsykkelekspert hevder i tillegg overfor Her og Nå at sykkelen kun er ment for en person.

Ifølge et øyenvitne skal den risikable kjøreturen ha vart 500 meter fra et renseri i Fredrik Stangs gate til Aksel Hennies leilighet på Frogner i Oslo.

- Aksel satte seg med en gang på motorsykkelen, og tok noen runder opp og ned gaten. Etter å ha snudd den massive Harley Davidson-sykkelen, plukket han opp Tone, sier vitnet.

Det har foreløpig ikke vært mulig å få tak i en kommentar fra Aksel Hennie eller Tone Damli Aaberge om episoden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Jan Thomas og Anne-Kat. begraver stridsøksen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.