Brøt løftet til kjæresten

Rockestjernen gjorde helomvending etter 28 år.

I WAS MADE FOR LOYING YOU: Etter 28 år som kjærester, er Kiss-medlemmet Gene Simmons og Shannon Tweed nå blitt mann og kone. Foto: Stella Pictures
I WAS MADE FOR LOYING YOU: Etter 28 år som kjærester, er Kiss-medlemmet Gene Simmons og Shannon Tweed nå blitt mann og kone. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Gene Simmons (61) - kjent fra rockebandet Kiss og sin realityserie «Gene Simmons' Family Jewels» - har i over 30 år hatt rykte som en av USAs største skjørtejegere.

Tidligere har rockestjernen hevdet at han har ligget med over 5000 kvinner.

Men nå har Simmons lagt det ville livet på hylla for godt, etter at han i helgen giftet seg med sin kjæreste gjennom de siste 28 årene, Shannon Tweed (54).

Simmons og Tweed sa ifølge People «ja» til hverandre i eksklusive Beverly Hills Hotel, foran gjester som blant annet inkluderte Playboy-gründeren Hugh Hefner og Genes Kiss-kollega Paul Stanley.

Gene har tidligere sverget offentlig at han aldri ville gifte seg, men etter nesten 30 år, har han ombestemt seg.

Kanskje var det derfor ikke så rart at paret - som har to barn sammen - valgte Etta James-sangen «At Last» som bakgrunn, da det var tid for brudevalsen...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Gene Simmons er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer