Brøt kontakten etter Paradise-sex

- Vi hadde ikke annet enn «Paradise Hotel» å snakke om, sier Kim Høgås Hansen. Se video!

<strong>HYRDESTUND NUMMMER TO:</strong> To måneder etter at de hoppet til sengs foran «Paradise Hotel»-kameraene, ble det igjen hete scener mellom Maren Kallhovd og Kim Høgås Hansen. Foto: TV3
HYRDESTUND NUMMMER TO: To måneder etter at de hoppet til sengs foran «Paradise Hotel»-kameraene, ble det igjen hete scener mellom Maren Kallhovd og Kim Høgås Hansen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltagerne fikk mye oppmerksomhet da de i mars ble de første av årets deltagere som hadde sex foran kameraene i den skandaleombruste TV3-serien.

Etter hyrdestunden har forholdet mellom de to vært preget av sterke følelser, og Maren har flere ganger tatt til tårene fordi hun føler seg ignorert av Kim på hotellet.

Men i tirsdagens episode ble det igjen hett mellom turtelduene. De to realitydeltagerne blir filmet i hektisk sengeaktivitet, etter først å ha avbrutt flørtingen for å lete etter kondomer.

- Jeg tror ikke det var planlagt hverken fra min eller Marens side at vi skulle ha sex. Da de andre som var i rommet forsvant, ble vi liggende og det ene førte til det andre. Jeg tenkte ikke over hva som hadde skjedd før dagen etter, sier Kim Høgås Hansen til Seher.no.


- Ingen følelser
Kim har flere ganger i løpet av TV-serien understreket at han ikke hadde følelser for noen av jentene på hotellet.

Det hevder han fortsatt gjaldt etter den siste hyrdestunden med Maren.

- Jeg syntes dette bare er moro. Det har aldri vært noe romantikk mellom meg og Maren, sier han til Seher.no.

Heller ikke da de to kom hjem til Norge etter endt Paradise-innspilling har de to tatt opp kontakten.

- Vi bor langt fra hverandre, og har heller ikke noe felles. Vi hadde ikke noe annet å snakke om enn «Paradise Hotel». Så vi snakker ikke sammen, annet enn på Facebook av og til, sier Kim.

Kim hevder han ikke lenger synes det er flaut å se seg selv i intime situasjoner på TV.

- Den første gangen med Maren skjedde tidlig i serien, så da syntes jeg det var superkleint. Nå synes jeg alt er bare er morsomt. Men jeg har sagt til mamma at hun ikke burde se kveldens epsiode, sier han til Seher.no

Kim - som også har flørtet heftig med Paradise-kollega Madelen Voreland Berås foran kameraene - hevder imaget som skjørtejeger i realityserien kun har gitt positiv respons blant jentene han møter i Norge.

- Jeg har bare møtt positive reaksjoner. De spør om jeg er han fra «Paradise Hotel» og vil prate. Men jeg er fortsatt singel, sier han med et smil.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag på TV3 kl 21.30.
Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Paradise Hotel»-Stine ble mamma[obj:media:9649]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer