«Kompani Lauritzen»:

- Brøt helt sammen

Den utslåtte deltakeren forteller om en tårevåt exit fra «Kompani Lauritzen».

RØK UT: Syv deltakere ble til seks etter lørdagens dimmekamp. Foto: Matti Bernitz / TV 2
RØK UT: Syv deltakere ble til seks etter lørdagens dimmekamp. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Konkurransen tilspisser seg og det begynner å nærme seg finale i årets sesong av «Kompani Lauritzen». Men for én av deltakerne endte reisen i kveldens episode.

Etter en uke hvor deltakerne har fått testet seg i ulike oppgaver hvor stressmestring har vært tema, var det til slutt de to artistene Daniel Kvammen (33) og Ruben Markussen (27) som måtte ut i den avgjørende dimmekampen.

I dimmekampen skulle de konkurrere i å raskest mulig plassere seg i en rute i et nett ut ifra gitte kommandoer. Første dimmitent til å vinne fem runder, vant også dimmekampen.

«KOMPANI LAURITZEN»: Ruben er tappet for energi og vil trekke seg. Video: TV 2 Vis mer

Etter syv runder sto det 5-2 til Markussen, og dermed var det Kvammens tur til å forlate kompaniet - noe han selv syntes var helt greit.

DIMMITENTER: Ruben Markussen og Daniel Kvammen var denne ukens dimmitenter. Foto: Matti Bernitz / TV 2
DIMMITENTER: Ruben Markussen og Daniel Kvammen var denne ukens dimmitenter. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Jeg er på ekte lei meg fordi jeg hadde veldig lyst til å få til dette, men så er jeg så glad fordi jeg skal hjem til dama. Det kommer til å bli helt rått. Tilbake til kjærligheten, sier 33-åringen i episoden.

- Overrasket

Gjennom hele «Kompani Lauritzen» har Kvammen vist seg å være en fyr som står på og ikke gir seg, og overfor Se og Hør forteller han at det var planen hans helt fra starten av.

- Jeg var veldig innstilt på at jeg skulle gi alt. Jeg gikk inn med hud og hår.

Men selv med et sterkt konkurraneinstinkt og tunnelsyn som han selv kaller det, tok etter hvert savnet mer og mer plass.

UTE: Daniel Kvammen tapte dimmekampen og er dermed ute av«Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
UTE: Daniel Kvammen tapte dimmekampen og er dermed ute av«Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

- Jeg savnet veldig hun jeg er sammen med, en veldig fin jente som egentlig betyr stort sett alt for meg. Så da jeg gikk ut brøt jeg helt sammen og skjønte at «herregud jeg skal hjem». Jeg ble så glad og begynte å grine og jeg grein sammenhengende hele den kvelden.

«KOMPANI LAURITZEN»: Daniel Kvammen glipper taket i tauet, noe som fører til noen dramatiske sekunder for justisminister Emilie Enger Mehl. Video: TV 2 Vis mer

Og hvor glad han faktisk ble overrasket til og med han selv.

- Jeg hadde gitt så jernet for at jeg skulle komme langt i den konkurransen, så jeg ble litt overraskaet da jeg ble så glad da jeg røk ut. Men det var digg å kjenne på at jeg er så glad i henne.

BLID: Det var ingen sure miner å spore hos Daniel Kvammen da han forlot innspillingen. Foto: Matti Bernitz / TV 2
BLID: Det var ingen sure miner å spore hos Daniel Kvammen da han forlot innspillingen. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

Kvammen har vært sammen med kjæresten Vilde Darvik i over to år. Nå bor de sammen og han er stefar for hennes to barn.

Selv om 33-åringen beskriver seg selv som et menneske som har vanskelig for å vise frem de aller såreste følelsene, legger han ikke skjul på hvor mye samboeren betyr for ham og hvor mye han gledet seg til å se henne da oppholdet på Setnesmoen leir gikk mot slutten.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da Emilie Enger Mehl dro av gårde til TV-innspilling var Senterpartiet i valgkampsinnspurt. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

- Hun er en veldig, veldig stor grunn til at jeg har et ganske bra liv og hun er klippen i mitt liv, som det heter. Og jeg har aldri vært mer klar over det enn da jeg røk ut av «Kompani», fastslår han avslutningsvis.

LES OGSÅ: - Ble droppet av TV-program

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer