«Kompani Lauritzen»:

- Brøt helt sammen

Den utslåtte deltakeren forteller om en tårevåt exit fra «Kompani Lauritzen».

RØK UT: Syv deltakere ble til seks etter lørdagens dimmekamp. Foto: Matti Bernitz / TV 2
RØK UT: Syv deltakere ble til seks etter lørdagens dimmekamp. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Konkurransen tilspisser seg og det begynner å nærme seg finale i årets sesong av «Kompani Lauritzen». Men for én av deltakerne endte reisen i kveldens episode.

Etter en uke hvor deltakerne har fått testet seg i ulike oppgaver hvor stressmestring har vært tema, var det til slutt de to artistene Daniel Kvammen (33) og Ruben Markussen (27) som måtte ut i den avgjørende dimmekampen.

I dimmekampen skulle de konkurrere i å raskest mulig plassere seg i en rute i et nett ut ifra gitte kommandoer. Første dimmitent til å vinne fem runder, vant også dimmekampen.

Etter syv runder sto det 5-2 til Markussen, og dermed var det Kvammens tur til å forlate kompaniet - noe han selv syntes var helt greit.

- Jeg er på ekte lei meg fordi jeg hadde veldig lyst til å få til dette, men så er jeg så glad fordi jeg skal hjem til dama. Det kommer til å bli helt rått. Tilbake til kjærligheten, sier 33-åringen i episoden.

- Overrasket

Gjennom hele «Kompani Lauritzen» har Kvammen vist seg å være en fyr som står på og ikke gir seg, og overfor Se og Hør forteller han at det var planen hans helt fra starten av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.