Brøt fullstendig sammen

- Jeg føler dette er litt som et mareritt.

ENTRER HUSET: Her entrer Ulrika Big Brother-huset. Fire dager senere brøt hun sammen i gråt. Foto: All Over Press
ENTRER HUSET: Her entrer Ulrika Big Brother-huset. Fire dager senere brøt hun sammen i gråt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ulrika Jonsson (43) brøt fullstendig sammen i «Ultimate Big Brother»-huset, etter at hun mottok dårlige nyheter i dagbok-rommet. Nyhetene kom fra verdenen utenfor.

Den tidligere værdamen ble kalt inn til dagbok-rommet, der hun mottok en melding fra Big Brother, som fikk henne til å bryte ut i tårer.

- Jeg hater mennesker som gråter hele tiden. Men jeg klarer bare ikke å stoppe det her, det er instinktet mitt, sier Jonsson ifølge Contactmusic.com.

Men Ulrika selv ville ikke innrømme hva nyhetene var. Det har heller ikke produsentene kommet ut med.

- Jeg føler dette er litt som et mareritt, selv om det høres veldig utakknemlig ut. Jeg har hatt mange koselige øyeblikk, og hadde trodd jeg ville takle dette bedre, sier Jonsson ifølge Contactmusic.com.

Den vonde meldingen til tross, Ulrika sa at hun ikke kommer til å forlate Big Brother-huset frivillig.

- Fra mitt synspunkt, da jeg hørte at John James sa: «Jeg har lyst til å reise hjem», tenkte jeg: «Herregud, skyt ham!». Det var milevis med kø av folk som ville være i dette huset.

Jonsson mottok nylig kritikk for hennes slanke utseende. Daily Mail hevdet at hun hadde latt det gå alt for langt.

Tidligere var den svenskfødte stjernen verdenskjent for sine kurver, men i fjor gikk hun gjennom en brystreduksjon etter sin fjerde graviditet.

Bildene som ble tatt viste at kragebeinet stakk ut, og ribbeina var veldig synlige. Men Ulrika selv sa hun var strålende fornøyd med sitt eget utseende.

- Det har tatt 41 år før jeg har følt meg så bra, dette har virkelig forandret livet mitt. Jeg ville bare reparere det moder jord har lagt på meg etter årene med barnefødsler, sa hun til Hello!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Har hun latt det gå for langt?