Brudd for Birgit Skarstein:

Brøt forlovelsen

Toppidrettsutøveren forteller på Instagram at forlovelsen med Martin Sletten er brutt.

BRUDD: Birgit Skarstein (30) og Martin Sletten (31) er ikke lenger et par. Her er de to sammen på Idrettsgallaen i januar i år. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BRUDD: Birgit Skarstein (30) og Martin Sletten (31) er ikke lenger et par. Her er de to sammen på Idrettsgallaen i januar i år. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et Instagram-innlegg skriver Birgit Skarstein (30) at hun og forloveden Martin Sletten (31) har valgt å gå fra hverandre.

Paret ble forlovet for tre år siden, og Skarstein sa nylig til Se og Hør at de hadde utsatt bryllupet fordi karrieren tok opp så mye av tida hennes.

Nå er det altså klart at det ikke blir noe bryllup i det hele tatt.

- Det kjennes litt rart å skrive dette, men for å unngå misforståelser er det greit å fortelle det selv, åpner idrettsprofilen innlegget.

30-åringen forteller at de to skilles som venner.

- Martin og jeg er et godt team, men vi har bestemt oss for å ikke lenger være kjærester. Vi har hatt fire fantastiske år, mye gøy og jobbet godt sammen. Vi er veldig glade i hverandre, og takknemlige for alt vi har fått gjort og oppleve i lag, skriver hun videre.

Skarstein forteller at det har vært utfordrende å kombinere et privatliv med mye reising og aktivitet i karrieren.

- Gradvis har vi blitt mindre kjærester og mer kolleger, uten at det ligger noe dramatikk bak det.

Hun avslutter innlegget med å si at de er omgitt av gode venner og takker for kjærligheten. Hun understreker også at de ikke kommer til å gi noen ytterligere offentlige uttalelser om bruddet.

Forlovelsen i starten av 2017 ble bekreftet overfor Se og Hør. Paret ble kjent gjennom felles venner da Skarstein leide ut et rom i leiligheten sin i Oslo.

Morens brudekjole

I intervjuet med Se og Hør nylig fortalte hun at morens brudekjole fra 80-tallet var sydd om til hennes mål til det kommende bryllupet.

Birgit sjarmerte hele Norge da hun deltok i Lars Monsen- serien «Ingen grenser» på NRK i 2011. Hun ble med i TV-serien tre år etter at livet hennes ble snudd på hodet som følge av en badeulykke på ferie i Malaysia.

Vis mer

Det stoppet henne ikke fra å leve et aktivt liv, og Skarstein har tidligere fortalt at hun trener 30 timer i uken.

LES OGSÅ: Kurt Nilsen (41) er blitt bestefar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer