Linni Meister og Niklas Tangen Klein:

Brøt forlovelsen i skjul tre ganger

Ble forlovet i 2017, men nå kan Se og Hør avsløre at ikke alt har vært problemfritt siden den gang.

AVSLØRER PROBLEMER I FORHOLDET: Linni Meister og kjæresten Niklas Tangen Klein forteller i ukens utgave av Se og Hør at de kjemper for forholdet. Foto: Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
AVSLØRER PROBLEMER I FORHOLDET: Linni Meister og kjæresten Niklas Tangen Klein forteller i ukens utgave av Se og Hør at de kjemper for forholdet. Foto: Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

For tre år siden kunne Linni Meister (33) avsløre til Se og Hør at hun hadde funnet lykken på ny med 11 år yngre Niklas Tangen Klein, og kun et år senere ble de to turtelduene forlovet.

Siden forlovelsen har duoen begynt på bryllupsplanleggingen, og har tidligere uttalt til Se og Hør at de planlegger å gifte seg på et lite slott i Sverige.

GRÅTT MYE: Linni Meister forteller at hun har lagt et vanskelig og tøft år bak seg. Her er Linni avbildet sammen med kjæresten Niklas Tangen Klein under Se og Hørs 40 års jubileum. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
GRÅTT MYE: Linni Meister forteller at hun har lagt et vanskelig og tøft år bak seg. Her er Linni avbildet sammen med kjæresten Niklas Tangen Klein under Se og Hørs 40 års jubileum. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Linni fortalte også at paret ønsker seg et tredagersbryllup.

- Første dagen skal det være et casino-tema, slik at folk kan bli bedre kjent og bare kose seg. Andre dagen er det bryllup, og tredje dagen er det bare å slappe av og kose seg, fortalte hun under Se og Hørs 40-års jubileum i fjor.

Tøft og vondt år

På sosiale medier kan det virke som at forholdet går på skinner mellom Linni og Niklas, men det er derimot ikke hele historien.

I ukens utgave av Se og Hør står nemlig paret frem og avslører at de har brutt forlovelsen hele tre ganger.

Linni forteller til bladet at det første bruddet fant sted kort tid etter forlovelsen på ferieøya Ibiza, og at andre gangen var dagen før hun skulle opptre på «Allsang på grensen». Det siste bruddet skjedde i julen.

- Selv om livet ser perfekt ut på sosiale medier og i mediene ellers, har jeg lagt et tøft og vondt år bak meg. Livet er ikke alltid slik det ser ut. Selv om jeg alltid smiler og er glad, har jeg grått inni meg, innrømmer Linni overfor Se og Hør.

- Det har vært både tøft og vondt. Det har vært skikkelig vanskelig å stå på scenen og være proff når jeg har vært trist inni meg, medgir 33-åringen videre.

DANSELØVE: Lørdag kveld var Linni Meister tilbake i «Skal vi danse», for å bistå deltaker Grunde Myhrer. På oppfordring fra Seoghør.no kastet hun og forloveden seg ut i brudevals på parketten. Video: TV 2, Seoghør.no Vis mer

Vil stanse rykter

Alle tre bruddene har skjedd i all hemmelighet - og ikke blitt delt med offentligheten - før nå.

- Hvorfor vil du fortelle om bruddene akkurat nå?

- Grunnen til at jeg velger å snakke om det, er for det første å stanse alle de stygge ryktene rundt oss - og for å fortelle at ikke alt er like perfekt som det ser ut. Utad ser alt fint og flott ut, men vi har hatt det veldig tøft i perioder, erkjenner Linni.

Kvinnen som er kjent fra en rekke realityshow og sin egen TV-serie, «Linni», er åpen og ærlig om hvorfor problemene har oppstått. Grunnen til at det er blitt slutt, er - ifølge begge to - at de krangler mye.

- Jeg er veldig følelsesstyrt og har masse temperament. Den store aldersforskjellen mellom oss spiller også en rolle, forteller Linni.

Menn tar kontakt

Den attraktive Bærum-kvinnen legger ikke skjul på det til tider har vært fristende å tenke at gresset er grønnere på andre siden av gjerdet. Og det skorter ikke på tilbud, ifølge Linni.

- Menn i alle aldre tar kontakt. Både kjendiser, gifte og ugifte. Men hvordan kan jeg vite at de vil ha meg for den jeg er? Det er umulig for meg å vite, sier Linni.

Hun vet derimot om én ung mann som tross alle utfordringer vil ha henne akkurat slik hun er - og det er hennes kjære Niklas.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

- Derfor kjemper jeg for kjærligheten! slår Linni krystallklart fast.

Hun avfeier alle rykter om at hun og Niklas ikke lenger er et par.

- Den kjærligheten Niklas og jeg har, er sterk og god, så den er verdt å kjempe for. Vi har funnet tilbake til hverandre hver eneste gang, påpker Linni.

Niklas er klar i sin sak om at han fortsatt vil kjempe for Linnis hjerte.

- Jeg elsker henne over alt på jord. Hun er min prinsesse, og jeg er glad for at vi alltid har skværet opp og blitt sammen igjen. Vårt forhold er virkelig verdt å kjempe for, sier 22-åringen.

Ble overrasket av frieriet

Selv om tiden som forlovede har vært mer turbulent enn paret kunne ønske, kan de likevel se tilbake på et svært minneverdig frieri.

På den romantiske øya Ibiza i Middelhavet skjedde det som Linni hadde drømt om, men ikke turt å håpe på. Kjæresten Niklas spurte om hun ville dele resten av livet med ham.

Frieriet fant sted på eksklusive Cotton Club på den spanske ferieøya, og Linni svarte som kjent ja.

Men frieriet skjedde ikke helt uten dramatikk.

Det begynte med at Niklas lurte sin kjære trill rundt, slik at overraskelsen ble enda større da Niklas plutselig gikk ned på kne.

- Jeg fikk helt sjokk, sa Linni til Se og Hør den gang.

Bryllupsreise til Vegas

Linni og Niklas har som tidligere nevnt vært i gang med bryllupsplanleggingen, og i september fortalte de om planene for bryllupsreisen.

- Vi har funnet ut av vi skal på bryllupsreise til Santorini. Jeg så det på «Keeping Up With The Kardashians» og tenkte at dit må jeg, sa Linni til Se og Hør.

- Vi drar fra Santorini til Las Vegas, det bestemmer jeg, la forloveden Niklas til.

Paret har nemlig planer om å ikke bare reise ett, men flere steder under bryllupsreisen.

- Vi tenker at å være et sted i to uker blir veldig kjedelig. Vi er veldig eventyrlystne og skal til Las Vegas en tur, og til en vingård for å teste ut viner, og vi skal også til Santorini. Det er så langt vi er kommet i planleggingen, fortalte Linni.

LES OGSÅ: Bekrefter forholdet med rørende hyllest til sangstjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer