Brøt forlovelsen for flere måneder siden

Tennisstjernen Maria Sharapova og kjæresten har holdt tett om det tunge bruddet.

IKKE LENGER SAMMEN: Tennisstjernen Maria Sharapova og basketballproffen Sasha Vujacic (t.v) brøt sin forlovelse på vårparten, omtrent halvannet år etter forlovelsen i oktober 2010. Først denne uken offentliggjorde hun bruddet. Foto: All Over Press
IKKE LENGER SAMMEN: Tennisstjernen Maria Sharapova og basketballproffen Sasha Vujacic (t.v) brøt sin forlovelse på vårparten, omtrent halvannet år etter forlovelsen i oktober 2010. Først denne uken offentliggjorde hun bruddet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tennisstjernen Maria Sharapova (25), som seiret over Mallory Burdette i US Open-turneringen fredag, har hatt mindre vinnerlykke i privatlivet.

Under pressekonferansen etter tenniskampen avslørte hun nemlig at forlovelsen med basketballproffen Sasha Vujacic (28) er brutt - og det for mange måneder siden.

- Det har vært slutt siden i våres. Jeg har ventet på at noen skulle spørre meg om det faktisk, uttalte hun ifølge UsMagazine.
 
At offentliggjøringen av bruddet kommer først nå skyldes trolig at den russiske skjønnheten verner godt om privatlivet sitt.

- Jeg har aldri egentlig vært en person som offentliggjør ting. Jeg annonserte det aldri da vi ble sammen og annonserte ikke at vi var forlovet. Det har jeg aldri gjort i noen av mine tidligere forhold heller, forklarte Sharapova til pressen.

Avgjørelsen om å avslutte forholdet med Vujacic omtalte hun som «utfordrende».

- Det var en veldig fin periode for oss begge, men karriereskjemaene våre gjør det bare ekstremt vanskelig å få sett hverandre, med all reisingen og særlig hans karrieremessige overgang til Tyrkia. Men vi har enormt mye respekt for hverandre. Jeg vil fortsatt elske å ringe ham som en venn, fortalte Sharapova. 

Det sporty paret forlovet seg høsten 2010, en forpliktelse som ble forseglet med en diamantring verdt over 1 million kroner. Hva den vakre 25-åringen har gjort med forlovelsesringen etter bruddet, er imidlertid ikke kjent.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg savner litt å være på skjermen   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer