- Brøt forlovelsen etter voldtekt

Nå anklager afrikaneren den norske kjendiskvinnen for utnytting.

SEHER.NO: Den afrikanske mannen (37) kom til Norge for å gifte seg men en kvinnelig kjendis, men forlovelsen ble brutt. Nå mener mannen han ble utnyttet, skriver Dagbladet.

Ifølge avisen kom 37-åringen til Norge på forovelsesvisum i 2008, etter at paret skal ha giftet seg i mannens hjemland, og med planer om å gifte seg også i Norge.

Men bryllupsplanene gikk i vasken etter at mannen ble dømt for å ha banket opp og voldtatt en annen kvinne. 

Ifølge Dagbladet ble den afrikanske mannen dømt til to og et halv år i fengsel, og til å betale den voldtatte kvinnen 100.000 kroner i erstatning. Han er nå i ferd med å bli utvist fra Norge med varig forbud mot å komme tilbake. I fengslingsmøtet skal han ha gitt klart utrykk for at han føler seg utnyttet, og mener han er blitt urettferdig behandlet siden han kom til Norge.

37-åringen er dømt for å ha fullbyrdet voldtekten, til tross for at hverken kvinnen eller de rettsmedisinkse analysene kan fastslå at fullbyrdelse skjedde, skriver Dagbladet mandag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er lykkelig uten en mann