Jesse Metcalfe og Cara Santana:

- Brøt forlovelsen etter utroskapsrykter

Etter 13 år sammen skal det være slutt for stjerneparet.

BRUDD: Lykken tok angivelig slutt for Jesse Metcalfe og Cara Santana. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Lykken tok angivelig slutt for Jesse Metcalfe og Cara Santana. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha vært kjærester det siste tiåret skal lykken for Jesse Metcalfe (41) og Cara Santana (35) ha tatt slutt. Førstnevnte fikk massiv oppmerksomhet for rollen som den heite gartneren i «Frustrerte fruer», og Santana jobber som skuespiller og moteblogger.

Paret forlovet seg i 2016 og hadde angivelig planer om å gi hverandre sitt ja i 2018. Bryllypet har imidlertid dratt ut i tid, og nå ser det ut til å være kroken på døren for en tur til alteret.

Avbildet med to andre kvinner

Denne helgen dukket det nemlig opp bilder av Metcalfe i het omfavnelse med ikke én, men to kvinner - på ulike tidspunkt. Bildene er publisert i Daily Mail, og skal ha blitt tatt dårlig imot av Santana.

Medier som People og Us Weekly har ikke-navngitte kilder på at forlovelsen nå er brutt, og at paret har flyttet fra hverandre.

Innlegg på historiefunksjonen til Olivia Culpos Instagram-konto, underbygger den angivelige utroskapsskandalen. Culpo er bestevenninnen til Santana.

PENGER: Flere spekulerer i om timingen av Jordyn Woods nyeste kleskolleksjon er tilfeldig. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Hun har nemlig lagt ut et såkalt meme fra «Mean Girls» med teksten «Ikke vær utro. Ingen liker en som er utro».

Culpo har også lagt ved et bilde av Macaulay Culkin med en børse fra «Hjemme Alene». Ved bildet skriver hun «når noen opprører min bestevenn». Innlegget er tagget med Santanas Instagram-konto.

Utsatte bryllupet

Man trenger ikke å skru tiden tilbake mer enn én uke for Metcalfes siste uttalelse om forlovelsen, som han erindrer som sitt «mest romantiske øyeblikk». I podkasten «Bubbly Sesh» forteller at han bryllupet foreløpig er satt på vent.

- Vi planla rett etter at vi ble forlovet, men siden har det på en måte mistet momentum. Men jeg er sikker på at vi kommer til å plukke opp momentumet igjen. Vi har bare begge vært veldig opptatt med jobb, sier han ifølge People.

Nettstedet har vært i kontakt med en representant for Santana som forteller at det ikke kommer noen offisiell uttalelse vedrørende det angivelige bruddet. Metcalfe har ikke kommentert saken.

41-åringen har også en tidligere forlovelse bak seg. Som 27-åring fridde han til sin daværende kjæreste Nadine Coyle fem måneder etter de først møttes.

LES OGSÅ: Snakker ut om forholdet til «Frustrerte fruer»-kollegene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer