BRØT FORLOVELSEN: Kat Von D og DJ-kjæresten Deadmau5 skulle gifte seg i august, men brøt denne uken forlovelsen. Etter utsagnene deres på sosiale medier å dømme, har ikke Kat Von D kommet over en affære kjæresten hadde til en annen kvinne - da de  Foto: All Over Press
BRØT FORLOVELSEN: Kat Von D og DJ-kjæresten Deadmau5 skulle gifte seg i august, men brøt denne uken forlovelsen. Etter utsagnene deres på sosiale medier å dømme, har ikke Kat Von D kommet over en affære kjæresten hadde til en annen kvinne - da de Foto: All Over PressVis mer

Brøt forlovelsen etter utroskapsanklage

Kat Von D og forloveden hadde ulike oppfatninger av hva det innebærer å ha «en pause» i forholdet.

SEOGHØR.NO: Tatovør og TV-stjerne Kat Von D (31) annonserte onsdag at forlovelsen med DJ Deadmau5 (32) er brutt. Det melder People.

Først skrev hun «mann, jeg er en tåpe» på Twitter-profilen sin, før hun utdypet den kryptiske beskjeden med følgende utlegning:

«Å være utro mot din elskede er det mest sårende man kan gjøre. Jeg hater å måtte innrømme at dette forholdet definitivt er over».

DJ-kjæresten, hvis egentlige navn er Joel Zimmerman, er imidlertid ikke fornøyd med «L.A. Ink»-stjernens utroskapsanklager. Torsdag publiserte han derfor en egen versjon av årsaken til bruddet på sin Facebook-side.

«Kat og jeg slo opp i november og jeg flyttet hjem til Toronto. I løpet av denne tiden, mens vi ikke var sammen, hadde jeg et forhold til en annen kvinne. Etter det ble Kat og jeg gjenforent, og jeg innrømmet å ha vært intim med en annen person mens vi var fra hverandre», skriver han.

DJ-stjernen påpeker at de la episoden bak seg og forlovet seg i desember. Men i juni skal det ha blitt klart at forholdet ikke fungerte, og de to ble enige om å avbryte forlovelsen.

«Jeg var ikke, på noe tidspunkt, utro mot Kat mens vi var sammen», understreker 32-åringen.

Kat Von D og Deadmau5 skulle etter den opprinnelige planen ha giftet seg i en seremoni med undervannstema den 10. august.

Den tatoveringsglade skjønnheten har tidligere vært forlovet med Sandra Bullocks eksmann Jesse James, som skal ha flere utroskapshistorier på samvittigheten.

LES OGSÅ: - Sexen var ikke imponerende