Taryn Manning:

- Brøt forlovelsen etter under to måneder

Skuespilleren skal allerede ha funnet kjærligheten på ny.

FERDIG: Taryn Manning og Anne Cline skal ha gått hver til sitt etter at førstnevnte skal ha brutt forlovelsen. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
FERDIG: Taryn Manning og Anne Cline skal ha gått hver til sitt etter at førstnevnte skal ha brutt forlovelsen. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det var i juni at artisten Anne Cline (30) satte seg ned på kne med en ring foran «Orange Is the New Black»-stjernen Taryn Manning (42), som svarte ja på stedet.

Frieriet fant sted på en restaurant i Panama City i Florida under Clines konsert. Det var nettstedet TMZ som hadde fått tak i en video av den romantiske sekvensen.

Manning uttalte senere til nettstedet at det var det enkleste «ja» hun noensinne hadde gitt.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Går hver til sitt

Lykken skulle imidlertid vise seg å være kortvarig. Ifølge Entertainment Tonight har Manning brutt forlovelsen med Cline etter under to måneder.

Avgjørelsen skal Manning ha tatt i slutten av august.

US Weekly har snakket med en kilde nær Manning, som forteller at skuespilleren bare sa ja fordi hun ble tatt på sengen, og at hun egentlig ikke var klar for et slikt frieri.

På samme tid som forlovelsen skal ha blitt brutt, delte skuespilleren et bilde på Instagram sammen med en hund. I Innlegget skrev hun:

«Jeg holder meg til dyr fra nå av», etterfulgt av emneknaggene #1 love #humansucksometimes #freewill.

Nytt forhold

Kilden til US Weekly hevder videre at Manning følte at hun ikke kunne si nei under frieriet, da det var mange tilskuere som sto og filmet med telefonene sine.

Det skal også være grunnen til at hun aldri la ut en offentlig annonsering av forlovelsen eller forholdet. I ettertid skal Manning ha innsett at forholdet til Cline ikke var riktig for henne.

Kilden forklarer også at Manning allerede er i gang med å date igjen etter bruddet.

- Hun har kommet seg videre og er lykkelig i et nytt forhold, sier kilden til US Weekly.

BRUDD OG FORLOVELSE: Det er over ett år siden Netflix-programmet «Too Hot to Handle» kom ut på Netflix. Slik gikk det med fjorårets deltakere. Video: Netflix/Instagram/Rød Løper Vis mer

Manning delte også nylig et bilde på Instagram av en kryptisk tekst hvor det sto følgende:

«Plutselig møter du den ene personen som får deg til å glemme alt om gårsdagen og heller drømme om morgendagen».

Om dette betyr at hun faktisk har funnet kjærligheten på ny vites ikke ettersom hun hittil ikke har kommentert den angivelige brutte forlovelsen.

Eksperimentert med kvinner

I 2017 fortalte skuespilleren at hun tidligere hadde eksperimentert med kvinner, men at hun hadde landet på at hun var heterofil.

- Jeg er ikke homofil, noe som betyr at jeg elsker menn. Men jeg elsker homofile og har eksperimentert. Det er bra, selv om jeg foretrekker menn, uttalte Manning til nettstedet People den gang.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

LES OGSÅ: - La oss gjøre det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer