Brøt forlovelsen etter ti måneder

- Hun ble dumpet og er helt knust, sier en kilde om bruddet mellom Kristin Cavallari og Jay Cutler.

HELT KNUST: - Hun er i sjokk over at drømmebryllupet hun har planlagt ender på denne måten, sier en ikke -navngitt kilde til People. Foto: All Over Press
HELT KNUST: - Hun er i sjokk over at drømmebryllupet hun har planlagt ender på denne måten, sier en ikke -navngitt kilde til People. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter bare ti måneder sammen er det slutt mellom skuespiller og TV-personlighet Kristin Cavallari (24) og Chicago Bears-spiller Jay Cutler (27). Nå har de to brutt forlovelsen, skriver People.

- Hun ble dumpet og er helt knust. Hun kan ikke tro at dette skjer, sier en kilde til nettstedet.

Paret, som planla å gifte seg til våren, forlovet seg i april - etter at Cutler fridde til henne under ferien de hadde sammen i Mexico. Den siste tiden har de brukt mye tid sammen i Chicago, og Cavallari hadde opprinnelig planlagt å flytte dit i forbindelse med den kommende fotballsesongen.

- Hun hadde planlagt et drømmebryllup. Dato, sted og alt annet var bestemt. Hun er i sjokk over at drømmebryllupet hun har planlagt ender på denne måten, forteller den ikke-navngitte kilden til People.


For bare en uke siden skrev Cavallari følgende på Twitter om sin egen fest for å feire forlovelsen:

- Takk til alle mine fantastiske venner for at de gjorde forlovelsesfesten min wså vellykket i går...

Ifølge People skal de to ha fullført bryllupsregistreringen, og den 24 år gamle jenta sies å ha vært i fantastisk form til den kommende begivenheten. Lørdag kveld ble hun imidlertid observert i Los Angeles uten forlovelsesringen på fingeren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fridde til kjæresten på ferie i Mexico   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer