SLUTT: Bare seks uker etter at Gavin Henson og Charlotte Church annonserte sin forlovelse, er det nå slutt.  Foto: All Over Press
SLUTT: Bare seks uker etter at Gavin Henson og Charlotte Church annonserte sin forlovelse, er det nå slutt. Foto: All Over Press Vis mer

Brøt forlovelsen etter seks uker

- De er svært opprørte over det som har skjedd...

Publisert
SEHER.NO: Charlotte Church (24) og forloveden Gavin Henson har avsluttet forholdet etter fire år sammen - og bare seks ukers forlovelse.

Bare seks uker etter paret annonserte deres forlovelse, er det nå slutt. Den britiske artisten og rugby-stjernen Gavin, har allerede blitt enige om detaljene rundt deres seperasjon.
 
Ifølge Gavins venner skal han flytte ut av deres felles hjem  i Wales, mens Charlotte blir boende i huset med parets to barn, Ruby (2) og Dexter (1).

EN kilde avslører til News of the World at Gavin forventes å finne et nytt hus i nærheten, slik han kan komme på regelmessig besøk. Det er foreløbig ingen avsløringer om utroskap inne i bildet.

- Det er utrolig trist det som har skjedd. Både Gavin og Charlotte er svært opprørte over det som har skjedd, sier en kilde nær paret.

Grunnen til bruddet skal ha vært presset rundt det å være et «perfekt» par.

- Alle trodde de var så perfekte. Men de er like usikre som alle andre. Charlotte tok det meg godt mot, men for Gavin ble det for mye. Han endte opp med å klandre henne for sin dalende rugbykarriere. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med kroppen hennes?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer