Brøt forlovelsen etter halvannet år

Etter 16 år sammen, er Bret Michaels forhold nå over.

HER FORLOVER DE SEG: Frieriet i 2010 ble vist i realityserien «Bret Michaels: Life as I know it». Foto: All Over Press
HER FORLOVER DE SEG: Frieriet i 2010 ble vist i realityserien «Bret Michaels: Life as I know it». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockestjernen Bret Michaels (49) og Kristi Gibson (41) har vært sammen i hele 16 år. Ved juletider i 2010 fridde han til henne i realityserien sin, «Life as I know it». Men etter halvannet års forlovelse er det slutt mellom de to.

- Selv om de nå har separert seg er de fortsatt veldig gode venner, og står sammen om å oppdra de to døtrene deres, sier en kilde til nettstedet People.

Paret fikk datteren Raine Elizabeth (12) sommeren 2000, og Jorja Bleu (7) sommeren 2005.

Michaels har tidligere i år uttalt at giftermål står høyt på lista etter rockevokalistens «nær døden»-opplevelse. Før han fridde i 2010, ble han nemlig lagt inn på sykehus med alvorlig hjerneblødning.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bret Michaels: - Vi har fortsatt mye å jobbe med

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer