Katie Holmes og Emilio Vitolo:

- Brøt forlovelsen etter disse bildene

Katie Holmes' nye flamme skal ha vært forlovet da han ble tatt på fersken med stjernen.

KLINTE TIL: Den siste uken har Katie Holmes blitt avbildet i het omfavnelse med kokken Emilio Vitolo. Foto: NTB scanpix
KLINTE TIL: Den siste uken har Katie Holmes blitt avbildet i het omfavnelse med kokken Emilio Vitolo. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den siste uken har det florert med bilder av den amerikanske skuespilleren Katie Holmes (41) og det som angivelig er hennes nye kjæreste, kokken Emilio Vitolo (33).

På bildene ser man de to turtelduene kline til ved flere anledninger, og Katie og hennes utkårede gjør fint lite for å skjule sine følelser for hverandre.

Men nå kan det se ut til at starten på det amerikanske medier beskriver som en nytt forhold, ikke har gått helt knirkefritt for seg.

Ifølge ET Online var nemlig Emilio forlovet da de første kyssebildene av ham og stjernen ble publisert i pressen, men han skal senere ha brutt denne.

Bryllupsplaner

Nettstedet skriver videre at han skal ha gjort det slutt med sin 24 år gamle forlovede, designer Rachel Emmons, over tekstmelding, på samme tidspunkt som bildene av ham i het omfavnelse med Katie gikk sin seiersgang i utenlandsk presse.

24-åringen skal ikke ha vært klar over kokkens sidesprang, og skal ha blitt tatt fullstendig på sengen av sjokket.

PÅ DATE: Katie og hennes ny flamme gjorde lite for å skjule sine følelser for hverandre denne uken. Foto: NTB scanpix
PÅ DATE: Katie og hennes ny flamme gjorde lite for å skjule sine følelser for hverandre denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Frem til bildene ble delt visste ikke Rachel noe om hva som foregikk, har en kilde, som hevder å være venn av 24-åringen, uttalt til nettstedet.

Vennen påstår videre at Emilio og forloveden var samboere, og at de eide en hund sammen, som de fikk i mai.

- De hadde konkrete bryllupsplaner, men nå sitter hun igjen med dårlig rykte, og blir tvunget til å flytte, fortsetter kilden.

View this post on Instagram

Meet Franky!

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on

- Som en tenåring

Katie Holmes og hennes nye flamme har verken kommentert romanseryktene, ei heller den angivelig brutte forlovelsen.

Til tross for at bildene av de to turtelduene gikk varmt i den kulørte delen av pressen på mandag, ser det ut til å ikke ha satt noen stopper for det forelskede paret. Allerede dagen etter klinte de til igjen foran fotografene ved restauranten hvor Emilio jobber.

KOKK: Emilio Vitolo er pekt ut som Katie Holmes' nye kjæreste. Foto: NTB scanpix
KOKK: Emilio Vitolo er pekt ut som Katie Holmes' nye kjæreste. Foto: NTB scanpix Vis mer

En kilde nær den amerikanske stjernen har tidligere uttalt at forholdet fremdeles er veldig ferskt, men at de nyter tiden sammen.

- Katie er som en tenåring som er forelsket akkurat nå. Han gjør henne fnisete, sier kilden.

Som nevnt har 41-åringen tidligere vært sammen med Jamie Foxx (52), men duoen gikk hver til sitt i mai i fjor. Fra 2006 til 2012 var hun også gift med skuespiller Tom Cruise (58), som hun fikk datteren Suri (14) med.

Åpnet opp om bruddet

Da eksparet skilte lag for åtte år siden, var det Katie som fikk omsorgsretten for deres felles datter. Moren tok med seg datteren, som da var seks år gammel, til New York, der de siden har skapt seg et nytt liv.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med magasinet InStyle fortalte skuespilleren tidligere i år at tiden etter bruddet var tøft.

- Den tiden var intens. Det var veldig mye oppmerksomhet, og på toppen av det hele hadde jeg et lite barn, sa «Dawson's Creek»-skuespilleren, og la til at hun fikk mye hjelp fra folk rundt seg.

Hun mintes hvordan hun fikk nye venner, og hvordan hjelp fra uventet hold bidro til å gjøre hverdagen lettere. Spesielt én hendelse husker Katie Holmes godt fra denne tiden.

- Det var et fantastisk øyeblikk der jeg tror jeg faktisk gråt. Suri var seks eller syv, og hun sov over hos en venn mens jeg var på Lincoln Center og så en ballettforestilling. Klokken 10 ringte Suri og spurte om jeg kunne komme å hente henne. Jeg hoppet i en drosje, og plukket henne opp. Hun var helt utslitt, og sovnet på vei hjem, fortalte hun, og fortsatte:

- Da vi kom til bygningen vår, åpnet drosjesjåføren bildøren og hjalp meg så hun ikke skulle våkne. Han hjalp meg med å bære henne inn. Han var så utrolig snill.

BRUDD: Katie og Tom fikk datteren Suri sammen før de gikk hver til sitt. Her var paret i forbindelse med the Royal Festival Hall i 2010. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Katie og Tom fikk datteren Suri sammen før de gikk hver til sitt. Her var paret i forbindelse med the Royal Festival Hall i 2010. Foto: NTB scanpix Vis mer

I dag har Suri blitt tenåring, og morens fokus er å oppdra datteren til å bli en sterk, selvsikker kvinne. Hun har beskrevet datteren som «sterk» og «hardtarbeidende», og sa at hun selv på grunn av dette kan fokusere mer på egne ting.

I disse dager ser det ut til at dette sørger for at 41-åringen kan nyte tid med sin nye flamme.

Vis mer

LES OGSÅ: - Mer enn bare venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer