- BARE PÅ SHOW: Øystein Sanden sørger for en romantisk avslutning i årets siste «Charterfeber» når han frir til kjæresten Linda. Men samme måned som de kom hjem til Norge, opphevet paret forlovelsen. Foto: TV3
- BARE PÅ SHOW: Øystein Sanden sørger for en romantisk avslutning i årets siste «Charterfeber» når han frir til kjæresten Linda. Men samme måned som de kom hjem til Norge, opphevet paret forlovelsen. Foto: TV3 Vis mer

Brøt forlovelsen etter «Charterfeber»

Øystein gikk ned på kne foran TV-kameraene, men lykken varte ikke lenge...

Publisert
Se video med kveldens Charterfrieri nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Tirsdag avsluttes årets sesong av TV3-serien «Charterfeber» med et romantisk frieri på øya Kos, når Øystein Sanden (21) frir til sin kjæreste Linda Marlene (20).

Men det TV-seerne ikke får vite, er at hele frieriet var ment som en spøk fra Øysteins side.

- Det var mest på show. Da vi satt på audition før «Charterfeber», sa jeg til produsentene at jeg kom til å fri, hvis vi ble valgt ut. Jeg tenkte vel egentlig ikke på konsekvenser i det hele tatt der nede, sier han til Seher.no.

Kjæresten - som han hadde vært samboer med i ti måneder før de dro på TV-tur sammen i juli 2009, ble tilsynelatende tatt på senga av det spesielle frieriet.

- Jeg sa ikke noe til Linda om at det var ment som en spøk før vi var hjemme, selv om jeg tror hun hadde en liten anelse, sier Øystein.

Brudd etter en måned

Statusen som forlovet varte imidlertid ikke lenge, etter at de to kom hjem fra «Charterfeber»-innspillingen.

Samme måned som de to var tilbake i Norge, gikk de hver sin vei. Øystein sier det var han som tok initiativ til bruddet.

- Det var ikke TV-frieriet, men flere private omstendigheter, som førte til at vi måtte flytte fra hverandre. Men hun har vært litt fornærmet på meg, sier Øystein.

Idag har han lite kontakt med eks-kjæresten.

- Hun er etablert med ny kjæreste i Bergen og jeg har flyttet tilbake til hjemstedet mitt Treungen, så det har ikke vært naturlig å holde kontakten. Men jeg tror vi begge gruer oss til å se episoden i kveld, sier Øystein til Seher.no.

Han er redd for at mange TV-seere ikke vil få med seg at frieriet ikke var seriøst ment, og sverger på at han har gjort et slikt stunt for siste gang.

- Om noen måneder kan jeg sikkert le av dette. Men neste gang jeg frir, skal det være helt alvorlig, sier han til Seher.no.

«Charterfeber» ser du tirsdager kl 20.30 på TV3.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Plages av falske rykter

[obj:media:9214]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer