Brøt forlovelsen etter åtte år sammen

«Sugababe» Heidi Range og forloveden gikk hver til sitt allerede i høst - nå offentliggjør de bruddet.

BRØT FORLOVELSEN: Det britiske kjendisparet «Sugababe» Heidi Range og TV- og radioprogramleder Dave Berry var et par i åtte år og forlovet i nesten to. I høst tok forholdet imidlertid slutt, avslører paret nå. Her er de to på vei hjem fra etterfe Foto: Stella  Pictures
BRØT FORLOVELSEN: Det britiske kjendisparet «Sugababe» Heidi Range og TV- og radioprogramleder Dave Berry var et par i åtte år og forlovet i nesten to. I høst tok forholdet imidlertid slutt, avslører paret nå. Her er de to på vei hjem fra etterfe Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det britiske stjerneparet Heidi Range (28), kjent fra popgruppa Sugababes, og hennes forlovede, TV- og radioprogramleder Dave Berry (33), har avbrutt forlovelsen sin. Det skriver DailyMail.

Paret, som møttes i 2003, forlovet seg på nyttårsaften i 2009, mens de var på ferie i India. Nyheten om bruddet kom først lørdag kveld, selv om det er flere måneder siden de to gjorde det slutt.

- Det er veldig trist, men etter åtte år sammen bestemte Dave og jeg oss for å gå hvert til vårt for noen få måneder siden. Jeg ønsker ham alt godt i livet, skrev vakre Heidi Range på Twitter-profilen sin lørdag.

Forloveden har unnlatt å kommentere bruddet på sin Twitter-profil, men en talsperson for Berry offentliggjorde også en uttalelse om bruddet.

- Dave Berry annonserte i dag at hans forlovelse med Heidi Range er blitt brutt. Mr. Berry annonserte nyheten i dag på tross av at paret bestemte seg for å avbryte forholdet i høst. Bruddet er vennskapelig og det er ingen tredjeparter involvert, og han vil ikke komme med ytterligere uttalelser om saken, heter det i pressemeldingen ifølge DailyMail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg tilgir mannen om han er utro  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer